| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
philosophias weteran

Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 1613 Skąd: Ziemia planeta... no właśnie czy tylko ludzi?
|
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 22:40 Temat postu: "ukryci" |
|
|
po co i na co tylu ludzi ukrywa swoją obecność na forum? niby są, a grają rolę "gości"
zaczynam się czuć nieswojo, że siebie i swojego bycia tu nie ukrywam  _________________ Jak to powiedzieć... Jeśli próbujesz zmienić swoją osobowość, tylko po to, żeby kogoś zadowolić, to możesz tylko zgorzknieć. Bo i tak nigdy ci się to nie uda. Sinead O'Connor |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Angiee Lepsza od Google

|
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 22:42 Temat postu: |
|
|
Nie tylu, tylko trochę
Przesadzasz. Myślę, że główna ilość ukrywających się jest z kadry, coby niepotrzebnie nie straszyc ciagle wyswietlaniem się (orawda jest taka ze niemal caly czas ktos z nas na forum czuwa). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AdamD Tandeta

|
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 22:57 Temat postu: |
|
|
Ja na ten przykład jestem ukryty.
I CO MI ZROBISZ, HĘ?
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Neferiti Niezłomna Oportunistka

|
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 23:10 Temat postu: |
|
|
Ja jestem ukryta, kiedy nie chcę by ktoś, widząc mnie na forum (niekoniecznie z forum) zawracał mi głowę
Dla swej wygody się ukrywam :>
-------------edit--------------
"O ty cholero, dla swojej wygodny Nicponiu wstrętny"
Serdecznie pozdrawiam autora tych słów  _________________ Ceterum censeo Carthaginem delendam esse! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Żmijka Miś Może Być :-)

|
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 23:51 Temat postu: |
|
|
dlaczego?
bo jest taka możliwość  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
philosophias weteran

Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 1613 Skąd: Ziemia planeta... no właśnie czy tylko ludzi?
|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 5:56 Temat postu: |
|
|
| adam napisał: |
| I CO MI ZROBISZ, HĘ? |
oczywiście nic, po prostu pytalam i dziękuję za odpowiedź  _________________ Jak to powiedzieć... Jeśli próbujesz zmienić swoją osobowość, tylko po to, żeby kogoś zadowolić, to możesz tylko zgorzknieć. Bo i tak nigdy ci się to nie uda. Sinead O'Connor |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cygnus Ojciec Moderator

Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 6261 Skąd: Warszawa [hometown: Pabianice]
|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 9:21 Temat postu: |
|
|
A co za różnica czy ukryty czy nieukryty? Ja nie widzę zupełnie problemu. Jakoś z faktu że Nefka, Adam czy ktoś tam jeszcze się ukrywają nie wynika, że tak powinno być i że powinienm się tym przejmować. To chyba jakiś objaw nadmiernego przejmowania się tym, co sobie myślą inni. A to co myślą inni [przynajmniej na temat "ukrywania się" na forum] jest mało istotne, trochę więcej zaufania do własnego osądu...
Pozdrawiam,
jakub _________________ MOJA GALERIA: http://community.webshots.com/user/Jakubno
"Jeśli do doliny prowadzi wysoka przełęcz, odwiedzają ją tylko najlepsi przyjaciele i najgorsi wrogowie." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Neferiti Niezłomna Oportunistka

|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 10:06 Temat postu: |
|
|
Ja się ukryłam, coby Philosophias nie widziała, żem na forum i Wam polecam zrobić to samo
Tak, wiem, wstrętna jestem  _________________ Ceterum censeo Carthaginem delendam esse! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Katee Moderator

|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 13:54 Temat postu: |
|
|
Philosophias, a jak się będziesz ukrywać, to się będziesz czuła swojo?
to tak zrób.  _________________ Altruista to człowiek, który myśli o innych nie zapominając o sobie.
(A. Camus) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
philosophias weteran

|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 18:09 Temat postu: |
|
|
jeju zadałam tylko pytanie a robicie larmo , jakbym nie wiem co zrobiła . zresztą już napisałamże odpowiedź uzyskałam i że za nią dziękuję, po co więc temat drążyć, doszukiwać się podtekstów? nie rozumiem  _________________ Jak to powiedzieć... Jeśli próbujesz zmienić swoją osobowość, tylko po to, żeby kogoś zadowolić, to możesz tylko zgorzknieć. Bo i tak nigdy ci się to nie uda. Sinead O'Connor |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ailuros Miau?

|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 19:43 Temat postu: |
|
|
przecież żartują tylko, żartują, bo MOGĄ tak i ukrywać się MOGĄ to się ukrywają  _________________ Każde znaczenie jest z naszego nadania. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Angiee Lepsza od Google

|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 20:09 Temat postu: |
|
|
trochę luzu kocie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cygnus Ojciec Moderator

Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 6261 Skąd: Warszawa [hometown: Pabianice]
|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 20:44 Temat postu: |
|
|
A w ogóle to zbanujmy ją, za robienie na nas wielkich oczu " ". To na pewno jakaś zakamuflowana forma obrazy.  _________________ MOJA GALERIA: http://community.webshots.com/user/Jakubno
"Jeśli do doliny prowadzi wysoka przełęcz, odwiedzają ją tylko najlepsi przyjaciele i najgorsi wrogowie." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sowa Blogowa Moderator

|
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 7:58 Temat postu: |
|
|
Nie tylko kadra się 'ukrywa'. Sowa od jakiegoś czasu też. Dlaczego? Nie wiem, chyba czasem lubię po prostu inaczej, ukradkiem, niepostrzeżenie...
Choć mam świadomość, że administatorzy i tak mnie widzą (zapewne mój nick zapisany kursywą)  _________________ cherish your life |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Oleczka weteran

|
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 10:34 Temat postu: |
|
|
Choć mam świadomość, że administatorzy i tak mnie widzą (zapewne mój nick zapisany kursywą) [/quote]
Przed nimi nic się nie ukryje (brzmi groźnie, co nie?)
a ja się nie ukrywam i nawet nie czuję się z tym nieswojo
Pozdrawiam
IO Oleczka  _________________ "Odetchnij popatrz, spadają z obłoków
małe wielkie nieszczęścia potrzebne do szczęścia
a od zwykłych rzeczy naucz się spokoju
i zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|