Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
madalena ****

|
Wysłany: Nie Kwi 22, 2007 7:09 Temat postu: |
|
|
od razu szpieg:evil:
jak idziesz adamie do lekarza, to też mam nadzieję chcesz wiedzieć- "co zać"- czy leczy dorosłych a nie dzieci, jest internistą a nie okulistą, działa w nfz a nie prywatnie (lub na odwrót zależnie od portfela i upodobań) itp. więc cóż złego że się pytam. a że odpowiedź niejasna, no to niejasna: bo co to oznacza w praktyce "zależnośc ekonomiczna" (myślałam że te fora są darmowe) no i jak sie ma odpowiedź cygnusa do twojej?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Cygnus Agrostyk

Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 6818 Skąd: Warszawa [hometown: Pabianice]
|
Wysłany: Nie Kwi 22, 2007 7:29 Temat postu: |
|
|
Wszyscy terroryści tak się tłumaczą.
Moja odpowiedź do Adamowej ma się tak, że nie wiedziałem, czy powinnaś mieć info, że Danka płaci za utrzymanie domeny, skoro to Cię zupełnie nie dotyczy. A wszystko pozostałe się zgadza, prawda? _________________ MOJA GALERIA: http://community.webshots.com/user/Jakubno
"Jeśli do doliny prowadzi wysoka przełęcz, odwiedzają ją tylko najlepsi przyjaciele i najgorsi wrogowie." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Angiee Lepsza od Google

|
Wysłany: Nie Kwi 22, 2007 9:24 Temat postu: |
|
|
Bo Nasze forum jest profesjonalne, a to znaczy ze domena jest profesjonalna i strona też. A za profesjonalizm się płaci.
Chcesz wiedziec o cos o Dance? Zapytaj o opinie w temacie terapeuci-adresy, pewnoscia ktos kto mila z nią do czyniena udzieli ci odpowiedzi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Angiee Lepsza od Google

|
Wysłany: Nie Kwi 22, 2007 9:26 Temat postu: |
|
|
Temat uwazam, za zamkniety i wyczerpany. Chyba ze chcemy jeszcze podenerwowac Panów ze służb specjalnych (form Angiee with love)  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Neferiti Niezłomna Oportunistka

|
Wysłany: Nie Kwi 22, 2007 11:16 Temat postu: |
|
|
Skoro temat jest w okolicach szpiegów (tutaj wypada mi chyba pozdrowić panią Dankę, która padła ofiarą offtopica), to powiem Wam w tajemnicy, że rozgryzłam AdamaThe
AdamD
pseudonim - TANDETA
Tajny
Agent
Nadzorujący
Działania
Ekstreministycznej
Trupy
Administracyjnej
 _________________ Ceterum censeo Carthaginem delendam esse! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Cygnus Agrostyk

Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 6818 Skąd: Warszawa [hometown: Pabianice]
|
Wysłany: Nie Kwi 22, 2007 12:23 Temat postu: |
|
|
To ja jeszcze na koniec powiem, że rozłożył mnie cytat po Arabsku.
I zamykam temat. _________________ MOJA GALERIA: http://community.webshots.com/user/Jakubno
"Jeśli do doliny prowadzi wysoka przełęcz, odwiedzają ją tylko najlepsi przyjaciele i najgorsi wrogowie." |
|
Powrót do góry |
|
 |
|