| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
philosophias weteran

Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 1613 Skąd: Ziemia planeta... no właśnie czy tylko ludzi?
|
Wysłany: Nie Lut 24, 2008 11:40 Temat postu: gadu gadu |
|
|
Chciałam zapytac, (bo nie wiem czy to ja coś źle robię, czy też ta funkcja jest już po prostu niedostępna dla użytkowników forum), o to, czemu jak ktoś podaje na forum swój numer gg, jest on dla mnie niewidoczny i otwiera mi się jak kliknę pusta strona? _________________ Jak to powiedzieć... Jeśli próbujesz zmienić swoją osobowość, tylko po to, żeby kogoś zadowolić, to możesz tylko zgorzknieć. Bo i tak nigdy ci się to nie uda. Sinead O'Connor |
|
| Powrót do góry |
|
 |
philosophias weteran

Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 1613 Skąd: Ziemia planeta... no właśnie czy tylko ludzi?
|
Wysłany: Nie Lut 24, 2008 11:46 Temat postu: |
|
|
Ups. Przepraszam. Nie zauważyłam że ten temat już jest (tylko czemu w wyszukiwarce mi nie "wyskoczył" ) Tak czy siak, dalej nie wiem czemu mi się pojawia tylko pusta strona _________________ Jak to powiedzieć... Jeśli próbujesz zmienić swoją osobowość, tylko po to, żeby kogoś zadowolić, to możesz tylko zgorzknieć. Bo i tak nigdy ci się to nie uda. Sinead O'Connor |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Katee Moderator

|
Wysłany: Nie Lut 24, 2008 21:56 Temat postu: |
|
|
na pasku adresu trzeba sobie odszukać numer  _________________ Altruista to człowiek, który myśli o innych nie zapominając o sobie.
(A. Camus) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
philosophias weteran

|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 20:58 Temat postu: |
|
|
Dzięki  _________________ Jak to powiedzieć... Jeśli próbujesz zmienić swoją osobowość, tylko po to, żeby kogoś zadowolić, to możesz tylko zgorzknieć. Bo i tak nigdy ci się to nie uda. Sinead O'Connor |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|