| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Katee Moderator

|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 8:59 Temat postu: |
|
|
Krótka instrukcja obsługi: wchodzisz sobie na JMŹ i widzisz swoje tematy. Wybierasz te, które chcesz usunąć, wchodzisz w nie i kopiujesz adres. Te adresy wlepiasz w jakiś jeden temat, np. ostatni, a my robimy resztę.
That's all.  _________________ Altruista to człowiek, który myśli o innych nie zapominając o sobie.
(A. Camus) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
polanka ****

|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 6:18 Temat postu: |
|
|
dzięki  _________________ tej chwili już nie będzie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
voy_Tec *
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 2:57 Temat postu: |
|
|
Jak to jest z widzeniem odpowiedzi do innych? Na głównej stronie pojawiło mi się że jest nowa wiadomość na JMŹ (na pomarańczowo ikonka), wchodzę, klikam a tu nic ... patrzę jeszcze raz na głównej stronie i patrzę i widzę że Katee mi coś napisała (bo jeżeli dobrze rozumiem to tylko wtedy widać, że jest nowa wiadomość), wchodzę do tematu i nic .... i pytanie mam: o co kaman? _________________ Czytanie forum jest jak chodzenie po bagnach - wciąga.
http://www.so.pwn.pl ---> SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY
http://www.bykom-stop.avx.pl/ ---> BYKOM STOP |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Katee Moderator

|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 7:58 Temat postu: |
|
|
na stronie głównej widać, kto napisał cokolwiek na JMŹ w jakimkolwiek temacie, niekoniecznie Twoim.
 _________________ Altruista to człowiek, który myśli o innych nie zapominając o sobie.
(A. Camus) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|