| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Łobuziara ****
|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 8:30 Temat postu: |
|
|
zaraz sie wsciekne!!!
nameczylam sie zeby wkleic avatar. ja go widzialam. a inni nie.... why?  _________________ "TRZEBA ŻYĆ, A NIE TYLKO ISTNIEĆ"
"...Srebrzystoszare Lody O Smaku Marzeń Z Dodatkiem Czekoladowej Nadziei ... " |
|
| Powrót do góry |
|
 |
w niebo weteran

|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 12:02 Temat postu: |
|
|
spokojnie
może adres obrazka wkleiłaś zły albo coś w tym stylu..
trzeba jeszcze raz próbować :)
| pasterka napisał: |
obrazek najlatwiej znalezc tak:
1)otwierasz strnoke www.google.pl
2)wpisujesz w wyszukiwarce slowo z ktorym zwiazany ma byc obrazek. np szukajac obrazka malpy polecam wpisanie slowa 'malpa' :) wciskasz 'szukaj'
3)nad miejscem gdzie sie wpisuje slowo do wyszukania, sa cztery linki, drugi z nich to 'GRAFIKA'. trzeba go kliknac.
4)pokaza sie rozne obrazki. trzeba wybrac jakis fajny, kliknac na niego prawym przyciskiem myszki i wybrac opcje wlasciwosci.
5)trzeba przypilnowac zeby obrazek byl maly, nie zajmowal wiecej niz 6kb pamieci (ile zajmuje bedzie napisane we wlasciwosciach)
7)jezeli decydujesz sie na dany obrazek to na samym dole w tych wlasciwosciach bedzie adres obrazka. cos w stylu http://... musisz skopiowac (albo przepisac) ten adres do twojego profilu tam gdize jest 'odnosnik do zewnetrzenego emblematu) - na samym dole.
8)na koniec trzeba popodziwiac wlasny talent do wstawiania emblematow :)
powodzenia :) |
_________________ Im wyżej wzlatujemy, tym mniejsi wydajemy się tym, co nie umieją latać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Klaaudiaa doradca ds. fejsbuka

|
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 9:17 Temat postu: |
|
|
siedzę nad tym kolejna godzinę i powoli zaczyna mnie ten mój avatar wytrącać z równowagi:
- przerobiłam go tak,że jest wymiarowy
-robię wszystko wg w/w wskazówek
i dupa
wklepuję ten adres
i nic...a czuję że już jestem blisko  _________________ Nie jestem dziewicą, ale też nie taką dziwką jak myślisz. I nie zawsze smakuję jak truskawki z bitą śmietaną. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Klaaudiaa doradca ds. fejsbuka

|
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 9:21 Temat postu: |
|
|
jestem wielka- jednak moja znajomość komputera nie ogranicza się tylko do włączenia google  _________________ Nie jestem dziewicą, ale też nie taką dziwką jak myślisz. I nie zawsze smakuję jak truskawki z bitą śmietaną. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
w niebo weteran

|
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 10:30 Temat postu: |
|
|
o :)
no i wystarczy tylko poćwiczyć _________________ Im wyżej wzlatujemy, tym mniejsi wydajemy się tym, co nie umieją latać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arte ****

|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 16:17 Temat postu: |
|
|
Udało mi się zamieścić obrazek...jestem zszokowana tym faktem ) _________________ Life is the art of drawing without an eraser |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Katee Moderator

|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 20:16 Temat postu: |
|
|
Brawo  _________________ Altruista to człowiek, który myśli o innych nie zapominając o sobie.
(A. Camus) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|