| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
w niebo weteran

|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 21:29 Temat postu: |
|
|
Gratuluję kraa! _________________ Im wyżej wzlatujemy, tym mniejsi wydajemy się tym, co nie umieją latać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zielona weteran

|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 23:51 Temat postu: |
|
|
Dzis poczulam, ze nie wszystko musi byc biale albo czarne
I ucze sie pokory, cierpliwosci i pogody ducha (gdy cos nie zalezy ode mnie).
Chyba.. owocne dzis _________________ "tabletki ze słów" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
w niebo weteran

|
Wysłany: Czw Lut 04, 2010 0:44 Temat postu: |
|
|
Mam dziś jakiś taki strasznie nieporadny dzień. Okoliczności mi się składają w jedno-wewnętrzne-za-dużo-emocji... _________________ Im wyżej wzlatujemy, tym mniejsi wydajemy się tym, co nie umieją latać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Klaaudiaa doradca ds. fejsbuka

|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 2:42 Temat postu: |
|
|
Masakra. Masakra.Nie wiem co się dzieje.
Trzy najbardziej zajebiste dni w moim życiu, jedna schiza i totalny zjazd w czwartym.
Nie wiem co myśleć, nie wiem co robić - może pójdę spać bo zasypiam na stojąco. _________________ Nie jestem dziewicą, ale też nie taką dziwką jak myślisz. I nie zawsze smakuję jak truskawki z bitą śmietaną. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zadziolka weteran

|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 22:36 Temat postu: |
|
|
Klaaudiaa czyli chyba pozytywnie (poza tym zjazdem )?
Dzis wrocil kolega z Polski ( po 6 miesiacach leczenia w kraju). Ucieszylam sie jak dziecko i wcale nie bronilam sie przed tym. Jest to osoba, na ktora moge liczyc nie tylko w pracy i pogadac o wszystkim. Jest we mnie spokoj i dobrze mi z tym. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zielona weteran

|
Wysłany: Sob Lut 06, 2010 12:15 Temat postu: |
|
|
Dzis jest jeden z piekniejszych dni
Promienie slonce ogrzewaja dusze- az milo  _________________ "tabletki ze słów" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
anetka ****
|
Wysłany: Sro Lut 10, 2010 20:23 Temat postu: |
|
|
Dziś cały dzień w domu! Dawno czekałam na taki dzień. Był super leniwy, pomijając cztery godzinki na naukę Dziś w sumie taki przełom trochę. Zarządziłam w moim życiu małe zmiany.  _________________ Żyj dla siebie mała,żyj do cholery! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kraa weteran

|
Wysłany: Sro Lut 10, 2010 21:22 Temat postu: |
|
|
co tu tak cicho?
dziś się zmęczyłam. Bardzo. Myśleniem.  _________________ Psy mają swoich panów, a koty - służbę  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Klaaudiaa doradca ds. fejsbuka

|
Wysłany: Sro Lut 10, 2010 21:45 Temat postu: |
|
|
A ja się zmęczyłam na jazzie. Kocham takie zmęczenie i kocham się tarzac po parkiecie
Nie chce mi się nic, a muszę spakowac jeszcze resztę rzeczy bo jutro z samego rana jadę sobie na kilka dni do moich kochanych wariatek i już nie mogę się doczekac.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  _________________ Nie jestem dziewicą, ale też nie taką dziwką jak myślisz. I nie zawsze smakuję jak truskawki z bitą śmietaną. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
anetka ****
|
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 19:33 Temat postu: |
|
|
Dziś mam mega wielgachnego stresa. Jutro OLIMPIADAA!
PRZEJDĘ, UDA MI SIĘ, UDA! _________________ Żyj dla siebie mała,żyj do cholery! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zadziolka weteran

|
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 21:18 Temat postu: |
|
|
anetka a z czego ta olimpiada?
Dzis a w zasadzie od jakiegos czasu nie potrafie sie doczekac na urlop - jeszcze tylko tydzien i lece do domku a potem na narty. Kocham biale szalenstwo na stoku i ludzi, z ktorymi tam jade Zauwazylam, ze nic nie potrafie mnie wyprowadzic z rownowagi nawet sprawy, ktore wydawaly mi sie do niedawna nie do przejscia. Kiedy nie mozna czegos zmienic poprostu trzeba je ignorowac. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kraa weteran

|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 15:52 Temat postu: |
|
|
dziś utwierdzam się w przekonaniu, że 75% moich domowników potrzebuje psychologicznej pomocy! masakra, ten dzień wykończy mnie psychicznie, czuję się totalnie wypruta z chęci do życia i jedynie perspektywa pewnych dwóch miłych planów w najblizszej przyszłości, trzyma mnie w pionie.
niech ktoś mnie przytuli  _________________ Psy mają swoich panów, a koty - służbę  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kamija *****
|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 16:55 Temat postu: |
|
|
Proszę:
U mnie też 75 procent, bo pies, o dziwo, cieszy się dobrym zdrowiem _________________ "Oto moja ręka. Żywa, pulsująca krwią. Słońce trwa nadal na niebie, a ja, Antonius Block, toczę walkę ze Śmiercią". |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Neferiti Niezłomna Oportunistka

|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 17:53 Temat postu: |
|
|
Przytulam z całych sił. Nie wiem na ile takie przytulanie pomaga, ale wiedz, że myślę o Tobie ciepło i życzę Ci wiele spokoju i cierpliwości. _________________ Ceterum censeo Carthaginem delendam esse! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
anetka ****
|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 20:16 Temat postu: |
|
|
| Zadziolka napisał: |
anetka a z czego ta olimpiada?
|