| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Cru *
|
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 19:44 Temat postu: Przeczytałem, zanim napisałem |
|
|
..wiesz, nie mówiłam jeszcze tego nikomu, ale mam bulimię.
Tak się zaczęło. Rzuciłem się na Internet szukać informacji z ogromnym pragnieniem działania. Oczywiście wiadomo jak było dalej.
W końcu trafiłem na to forum. I właśnie na takie chciałem trafić. Kilka tygodni zajęło mi przeczytanie części dla bliskich od deski do deski choć pod koniec tego okresu zastanawiałem się czy jeszcze spełniam kryteria określone na wstępie żeby tu wchodzić. Dziś tęsknie spoglądam za nowymi postami i myślę, czy (tak jak ja do tej pory) nie ma tu wielu osób które tylko czytają chłonąc zgromadzoną wiedzę i doświadczenia. W pewnym momencie miejsce to staje się domem, odskocznią. Wraca się do tematów, pokazuje innym zamieszczone tu posty.
Chciałem podziękować moderatorom za to co robicie.
A może jeszcze ktoś się przyłączy.
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Angiee Lepsza od Google

|
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 12:32 Temat postu: |
|
|
Witaj,
Bardzo Nam miło- czasami bardzo przyjemnie poczuć się docenionym. Jednak to nie moderatorzy tworzą forum- to sami forumowicze tworzą treść
Jednocześnie proszę Nas zbytnio nie chwalić bo nam się w głowach poprzewraca
Pozdrawiam,
Angiee |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ela ***
|
Wysłany: Czw Mar 25, 2010 0:44 Temat postu: |
|
|
A ja do tej pory zaglądam, choć już sporadycznie. Pragnę jednak powiedzieć, że dzięki WAM wiele zmieniło się w moim życiu na lepsze. Dużo się nauczyłam. Poznaliście mnie z ,, bratnią,, osobą z którą do dzisiaj jestem zaprzyjaźniona . W trudnych chwilach poprostu byliście i wskazywaliście właściwą drogę.
Dziękuję, dziękuję szczególnie dla Ailuros, która poświęcała swój czas aby ze mną korespondować i pokazywać drogę. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|