| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Zadziolka weteran

|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 22:32 Temat postu: |
|
|
Cru - dobrze mi sie czytalo Twojego posta Czasem zapominamy, ze jezeli tylko czegos bardzo pragniemy - jestesmy w stanie to zrealizowac.
Dopiero niedawno sama sie o tym przekonalam i jest mi z tym bardzo dobrze. Nie mozna sie wycofywac przed czyms, co pozniej moze okazac sie dla nas dobre. A marzenia poprostu sie realizuje  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
anetka ****
|
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 21:40 Temat postu: |
|
|
Marzą mi się....wakacje. Czas. Lenistwo. Wyspanie. Książki, czytane dla przyjemności. Wyjazdy za granicę. Kąpiele w morzu. Śmiech. Ta beztroska.
Marzy mi się...aktorstwo, spełnianie się w tym zawodzie.
uda się, uda się! _________________ Żyj dla siebie mała,żyj do cholery! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
LuLu ****

|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 17:21 Temat postu: |
|
|
Marzę marzę marzę.
Wymarzyłam sobie uczucie, ciepło i przywiązanie. Wszystko to przyszło z najmniej spodziewanej strony.
O podróżach marzy chyba każdy bardzo, ja się już napodróżowałam, ale zawsze fajnie byłoby jeszcze. Ale to nie marzenie, to plan:)
Marzę żeby plany stały się realiami, żeby dało się wyżyć z tego co kocham robić, stworzyć swój własny świat, dom, mieć psa i kota - z psa ewentualnie mogę zrezygnować tymczasowo:) Marzy mi się normalność i szczęśliwość. I tak sobie pożyje, że to osiągnę. Ha! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
studentka ***

|
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 7:17 Temat postu: |
|
|
| marzę o tym, żeby do osoby, z którą jestem 23 miesiące (czytaj prawie 2 lata) poczuć to, co czułam jeszcze 3 miesiące temu... co nagle zupełnie mi gdzieś odleciało, uciekło, zgubiło się, i już w sobie tego nie odnajduję. marzę, żeby znów było między nami jak kiedyś. i wogóle, marzę, żeby całe moje życie było takie jak kiedyś. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Klaaudiaa doradca ds. fejsbuka

|
Wysłany: Pią Mar 12, 2010 22:47 Temat postu: |
|
|
Marzę o tym, żeby tak technicznie i pięknie wykręcic....a potrójnego albo poczwórnego pirueta.
Trzeba się pomęczyc trochę jeszcze  _________________ Nie jestem dziewicą, ale też nie taką dziwką jak myślisz. I nie zawsze smakuję jak truskawki z bitą śmietaną. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
LuLu ****

|
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 16:56 Temat postu: |
|
|
w tym aspekcie to ja marzę żeby jakikolwiek piruet wykręcić, nawet jakiś super prosty:P a nie wspomnę o tych trudniejszych. _________________ "cause non of us were angels and you know I love you" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
studentka ***

|
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 11:30 Temat postu: |
|
|
a mnie się tak strasznie chce skoczyć ze spadochornu... i to przytulona do pewnej osoby
ale tak chcę że no strasznie! _________________ jestem:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
LuLu ****

|
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 15:48 Temat postu: |
|
|
Marzę o mustangu. _________________ "cause non of us were angels and you know I love you" |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Kwi 21, 2010 8:01 Temat postu: |
|
|
Marzę o swojej własnej choreografii do pewnego kawałka.
Zaczęłam intensywnie szukac pracy, bo prawdopodobnie od przyszłego tygodnia, albo od początku maja jakoś, będę miała raz w tygodniu indywidualny podwójnie rudy trening
Już się jaram. _________________ Nie jestem dziewicą, ale też nie taką dziwką jak myślisz. I nie zawsze smakuję jak truskawki z bitą śmietaną. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
buba23 weteran

|
Wysłany: Sro Kwi 21, 2010 11:51 Temat postu: |
|
|
| A mi się marzy, bym czerpała przyjemność z nauki. Póki co przeżywam prawdziwe katusze. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AdamD Tandeta

|
Wysłany: Sro Kwi 21, 2010 12:06 Temat postu: |
|
|
| Klaaudiaa napisał: |
| Marzę o swojej własnej choreografii do pewnego kawałka. |
Jakiego? I gdzie film z zajęć?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 22, 2010 7:34 Temat postu: |
|
|
Wszystko w swoim czasie
A kawałek Malwowy, od przyszłego tygodnia rozpoczynam tworzenie choreografii i konsultacje indywidualne, będzie śmiesznie  _________________ Nie jestem dziewicą, ale też nie taką dziwką jak myślisz. I nie zawsze smakuję jak truskawki z bitą śmietaną. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
w niebo weteran

|
Wysłany: Czw Kwi 22, 2010 8:54 Temat postu: |
|
|
...ten kawałek :D Ekstra! :) :)
Od tygodnia marzę o kredkach akwarelowych, dzisiaj mam zamiar sobie to marzenie spełnić :] Chciałabym jeszcze multum innych rzeczy, ale wszystko w swoim czasie.. _________________ Im wyżej wzlatujemy, tym mniejsi wydajemy się tym, co nie umieją latać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kraa weteran

|
Wysłany: Czw Kwi 22, 2010 14:26 Temat postu: |
|
|
jaki to kawałek? jeśli można wiedzieć
Klaudia, sama tworzysz choreografię? _________________ Psy mają swoich panów, a koty - służbę  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dorota17 *

|
Wysłany: Sob Kwi 24, 2010 17:41 Temat postu: |
|
|
Ja marzę o tym ,żeby przeżyć nieszczęsną maturę ,ba przeżyć,zdać jak najlepiej. O i marze żeby mój dentysta przestał mnie tak lubić bo leczę jednego zęba 3 miesiące,a więc marzę o końcu tych katuszy:)
Poza tym te dalsze do zrealizowania,o których nie będę pisać bo się nie spełnią |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|