| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Klaaudiaa doradca ds. fejsbuka

|
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 21:53 Temat postu: |
|
|
| Katee napisał: |
| Nigdy nie zapomnę, jak pani na balecie kazała nam zatańczyć kipiące mleko |
W niedzielę może Ci pokaże wykipiałe mleko, jak będę na tyle zakręcona
Mała radośc? To nie tutaj, dzisiaj jest tylko DUŻA  _________________ Nie jestem dziewicą, ale też nie taką dziwką jak myślisz. I nie zawsze smakuję jak truskawki z bitą śmietaną. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
w niebo weteran

|
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 22:08 Temat postu: |
|
|
Co to za dużo radość?? :-)
Ja sobie dzisiaj kupiłam w BUW-ie książkę za 7 złotych o ciekawym tytule (kierowałam się wyłącznie tytułem i okładką, co jest w środku jeszcze nie wiem). _________________ Im wyżej wzlatujemy, tym mniejsi wydajemy się tym, co nie umieją latać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 20:48 Temat postu: |
|
|
Funky!
Taki zapieprz, że wszystkie lustra na sali zaparowały
I podobno obniżyli mi cenę mojej herbaty, może jutro w pracy zejdzie mi ich więcej niż zazwyczaj  _________________ Nie jestem dziewicą, ale też nie taką dziwką jak myślisz. I nie zawsze smakuję jak truskawki z bitą śmietaną. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
LuLu ****

|
Wysłany: Pią Mar 05, 2010 20:36 Temat postu: |
|
|
Dwie małe przyjemności na dziś!! Ha!
Tiramisu ze znajomą Najlepsze jakie jadłam.
X-fles!!!! _________________ "cause non of us were angels and you know I love you" |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 23:42 Temat postu: |
|
|
Zastanawiałam się nad tym, jak zatańczyc ulgę. Oczyszczenie. Promienie słoneczne przebijające się przez chmury, zbawienny deszcz.
Dzisiejszy dzień zapowiadał się tragicznie: wywalili mnie z pracy, i jeszcze parę innych bonusów.
Nie spodziewałam się, że na sam koniec tego jakże koszmarnego dnia, sobota okaże się całkiem znośna, a wręcz dobra.
Zrzuciłam gdzieś tam ze swoich pleców kilka ciężarków, które jak się okazało dopiero po tym, jak się ich pozbyłam, były zabójczo ciężkie.
Kurcze, już wiem jak zatańczę ten oczyszczający deszcz. Bardzo przyjemne uczucie  _________________ Nie jestem dziewicą, ale też nie taką dziwką jak myślisz. I nie zawsze smakuję jak truskawki z bitą śmietaną. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KasiaB ****

|
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 0:18 Temat postu: |
|
|
Klaaudiaa mimo lekkiego podknięcia, cieszę się z zrzucenia ciężarów
mała radość... cudownie mieć wspaniałą współlokatorkę  _________________ Fundacja Mam Marzenie / ul. Św. Krzyża 7 / 31-028 Kraków
www.mammarzenie.org
KRS 0000177137
"Jeden procent wiele marzeń" |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 20:56 Temat postu: |
|
|
Słuchajcie.
Od kilku miesięcy do mojej mamy popołudniami, wieczorami i nocami wydzwaniają ludzie i zamawiają pizze.
Chyba otworzyli gdzieś jakąś pizzerię nową i albo mają podobny numer do numeru mojej matki, albo ktoś sobie robi jaja i podaje jej numer.
Nie dośc, że co noc mam taki mega polew, jak słyszę u siebie w pokoju matkę tłumaczącą komuś, że to prywatny numeri ona pizzy nie będzie nikomu robiła o tej godzinie ,
to jeszcze dzisiaj się normalnie ze śmiechu popłakałam, bo na pocztę nam się nagrał jakiś facet:
"Witam. Chciałem wam powiedziec, że kurwa, ja pierdole waszą zajebaną pizzę. I kurwa zadzwonie do waszego szefa, bądźcie pewni, że macie w dupie inne połączenia, i będziecie miec przejebane. Żegnam"
Ostatnio do rana wydzwaniał jakiś pijany koleś i ryczał, że jest głodny
Pomysł znajomych z pracy od mojej matki nie jest zły: wykupic biedronkowe pizze za 2 złote w kilku smakach, poodgrzewac w mikrofali i sprzedac za 15 zł od sztuki.
Interes życia  _________________ Nie jestem dziewicą, ale też nie taką dziwką jak myślisz. I nie zawsze smakuję jak truskawki z bitą śmietaną. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Mar 12, 2010 22:51 Temat postu: |
|
|
Znowu ja się czymś jaram
Idę na "Metro" !!! _________________ Nie jestem dziewicą, ale też nie taką dziwką jak myślisz. I nie zawsze smakuję jak truskawki z bitą śmietaną. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
w niebo weteran

|
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 0:06 Temat postu: |
|
|
Ekstra! :-)
A ja miałam męczący dzień, ale humor poprawiła mi rozmowa. No i odkrywczo dobry paprykowy pasztet sojowy za 1,80 zł :-P _________________ Im wyżej wzlatujemy, tym mniejsi wydajemy się tym, co nie umieją latać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
LuLu ****

|
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 17:01 Temat postu: |
|
|
Z małych przyjemności - miód w herbacie zamiast cukru:) znów X-files:) I danie sobie szansy na marzenie i odpoczynek, nie zwracając uwagi na to co mówią inni. A Koty też będą zajebiste:) _________________ "cause non of us were angels and you know I love you" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
studentka ***

|
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 20:58 Temat postu: |
|
|
co to są X- files ? _________________ jestem:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
studentka ***

|
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 21:14 Temat postu: |
|
|
a ja też, ja też ja tez się mogę podzielić???
właśnie mi przyjaciel napisał tak ...
"mam nawet wrazenie ze osoba ktora najbardziej lubię spośrod wszystkich ktore znam jesteś ty"
 _________________ jestem:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
LuLu ****

|
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 22:00 Temat postu: |
|
|
boże. dziewczyno. x-files to klasyk. wpisz w google. mulder i scully. _________________ "cause non of us were angels and you know I love you" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
w niebo weteran

|
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 22:12 Temat postu: |
|
|
A ja dziś widziałam balet, a na balecie Migotkę i Ai. Bardzo mi się spodobała atmosfera na zajęciach - wyciszenia i skupienia. No i pan cudownie grający na fortepianie:-) _________________ Im wyżej wzlatujemy, tym mniejsi wydajemy się tym, co nie umieją latać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
studentka ***

|
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 22:28 Temat postu: |
|
|
| LuLu napisał: |
| boże. dziewczyno. x-files to klasyk. wpisz w google. mulder i scully. |
z archiwum x !! myślałam że na pewno chodzi o co inne ! _________________ jestem:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|