Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Selma weteran

|
Wysłany: Pon Gru 09, 2013 21:38 Temat postu: Dziwi mnie, że.. |
|
|
Dziwi mnie że.. tak mało mnie dziwi.
Temat powstaje z takiej oto konieczności: napisz 100 zakończeń tego zdania, 100 zdziwień.
Przy 55 wymiękam.
Pomocy! Co was dziwi
A temat sam w sobie myślę, że może się fajnie rozwinąć
Interesujące zakończenia według zadającego tą pracę domową jest np: dziwi mnie że w zamrażalce nie ma światła. Albo: dziwi mnie nienawiść w oczach kur... _________________ “Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.” (S. Beckett) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Klaaudiaa doradca ds. fejsbuka

|
Wysłany: Wto Gru 10, 2013 17:39 Temat postu: |
|
|
Dziwi mnie, że już mnie nic nie dziwi  _________________ Tylko trawa głaszcze stopę, która ją depcze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nicka weteran
Dołączył: 07 Kwi 2010 Posty: 772 Skąd: wiem gdzie się obudziłam ale nie wiem gzie zasnę
|
Wysłany: Wto Sty 07, 2014 16:28 Temat postu: |
|
|
Dziwi mnie że że forum zdechło _________________ Fakt że nie mam racji, jest dla mnie ciężki do zniesienia.
Ciężki ale do zniesienia. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Sty 07, 2014 18:19 Temat postu: |
|
|
A mnie dziwi, że jak zaczynamy choreo na lewo, to potem na prawo poruszam się jak upośledzona, a jak zaczynamy na prawo, to po przełożeniu nie mam z lewą żadnego problemu.
Przecież jestem praworęczna!
Problemy Pierwszego Świata.
 _________________ Tylko trawa głaszcze stopę, która ją depcze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaś Moderator

|
Wysłany: Sro Sty 08, 2014 13:59 Temat postu: |
|
|
Forum nie musi zdychać wystarczy przecież jedynie pisać
A mnie nic nie dziwi... może odrobinę moje lenistwo  _________________ Naszymi największymi wrogami są strach przed zmianą i absurdalne ograniczenia, które sami sobie wymyślamy w imię konwenansów wymyślonych przez społeczeństwo... |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Lut 17, 2014 10:28 Temat postu: |
|
|
Dziwi mnie to, że próbuję zmierzyć się ze wszystkim, co mi się teraz przytrafia. Ledwo żyję, powoli mój umysł zaczyna wypełniać obojętność na to co się wydarzy, mimo to nie pozwalam sobie uciec i schować się pod kołdrą.
To do mnie zupełnie niepodobne  _________________ Tylko trawa głaszcze stopę, która ją depcze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
karolink *****
|
Wysłany: Pią Kwi 18, 2014 21:49 Temat postu: |
|
|
Dziwi mnie, że jestem w miejscu w którym jestem, tego dnia i o tej godzinie. Dziwi mnie, że żyję. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Selma weteran

|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2014 16:02 Temat postu: |
|
|
też tak kiedyś często miewałam. Ale kiedyś mi przeszło. Ale to nawet nie takie głupie zdziwienie jest _________________ “Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.” (S. Beckett) |
|
Powrót do góry |
|
 |
karolink *****
|
Wysłany: Sob Kwi 26, 2014 19:34 Temat postu: |
|
|
Nie ma na świecie dla mnie idealnej gry pc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nicka weteran
Dołączył: 07 Kwi 2010 Posty: 772 Skąd: wiem gdzie się obudziłam ale nie wiem gzie zasnę
|
Wysłany: Pon Wrz 29, 2014 18:54 Temat postu: |
|
|
Dziwi mnie, że nie spodziewam się konsekwencji swoich czynów... _________________ Fakt że nie mam racji, jest dla mnie ciężki do zniesienia.
|
Powrót do góry |
|
 |
karolink *****
|
Wysłany: Pon Wrz 29, 2014 18:59 Temat postu: |
|
|
a ja bym chciała żeby konsekwencje ostatnich czynów mnie pominęły, choćby przez wzgląd, że to był dla mnie trudny czas i umarło kilka osób w moim otoczeniu. tak bym chciała siebie usprawiedliwić i aby obeszło się bez konsekwencji, chciałabym tak od razu przejść do tego co było kilka tygodni temu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nicka weteran
|
Wysłany: Sro Paź 01, 2014 14:37 Temat postu: |
|
|
Mam dokładnie to samo. Chciałabym aby te konsekwencje się nie wydarzyły.
są dla mnie bardzo bolesne  _________________ Fakt że nie mam racji, jest dla mnie ciężki do zniesienia.
|
Powrót do góry |
|
 |
Malaa2014 *
|
Wysłany: Pią Paź 10, 2014 15:10 Temat postu: |
|
|
uczymy się na błędach... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Selma weteran

|
Wysłany: Pon Paź 13, 2014 23:39 Temat postu: |
|
|
albo nie uczymy jeśli nie akceptujemy konsekwencji _________________ “Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.” (S. Beckett) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|