| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Neli ****
|
Wysłany: Sro Lut 25, 2004 13:28 Temat postu: |
|
|
| Ailuros napisał: |
jejku, muszę dokończyć ten życiorys, bo jakoś nie za dobrze wygląda  |
Jaki życiorys???? Chyba nie jestem w temacie, albo już dziś kompletnie nie kumam _________________ Never surrender!!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AdamD Tandeta

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Neli ****
|
Wysłany: Sro Lut 25, 2004 14:27 Temat postu: |
|
|
Hmmm A jednak nie zwariowałam.......
To wszystko tłumaczy..
Ile takich tajemnic ma jeszcze to Forum??? _________________ Never surrender!!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ja *
|
Wysłany: Sob Kwi 17, 2004 20:30 Temat postu: |
|
|
Zastanawia mnie jedna rzecz. Nie dyskutuję rzecz jasna z Waszymi przekonaniami, tylko pojawiło się w mojej głowie pytanie o to, czy Wy (czyt. moderatorzy) z góry ten regulami przewidzieliści, czy rzeczywiście zależy Wam (Tobie Ailuros przede wszystkim, bo Ty to chyba pisałaś) na zdaniu innych osób. Zauważayłam, że:
1. Ailuros napisała kilka wstępnych punktów, zachęcając do dyskusji, modyfikacji, zrobiła to raczej (tak by się zdawało) w formie propozycji
2. Trzask, zatwierdzone, chociaż żadnej dyskusji nie było
3. Pojawiają się głowy sprzeczne z postanowieniami regulaminu, ale nikt nie próbuje dyskutować, tylko reaguje od razu na NIE - zdanie Danki w ogóle zostało olane
Po co więc to stwarzanie pozorów, że to forumowicze piszą regulamin? Dlaczego po prostu nie napisaliście i tyle? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AdamD Tandeta

|
Wysłany: Sob Kwi 17, 2004 21:27 Temat postu: |
|
|
Ja, jak by Ci to powiedzieć, dyskusja w temacie regulaminu była regularnie czyszczona. Zostały tutaj tylko te co bardziej istotne posty.
Regulamin na przestrzeni istnienia forum zmieniał swoją postać dość istotnie - oczywiście nie widać tego, bo prace prowadzone były na żywym organiźmie, i nie zachowały się (chyba że ktoś ma!) poprzednie wersje.
Zdanie Danki olane? Sorry, przepraszam, ale oplułem klawiaturę ze śmiechu jak to przeczytałem. Zdanie Danki jest NIEOLEWALNE z różnych względów. Przyjrzyj się jeszcze raz jej postowi - to w cudzysłowie to CYTAT wypowiedzi jednego z użytkowników, krótkie zdanie że na forum nie ma miejsca na takie opowieści - jest już jej. I my (moderatorzy) się z tym zdaniem w 95% zgadzamy. 5% to forum "Jak Mi Źle", gdzie można sobie popisać na ten temat.
Poza tym, proponowałbym uprawiać krytykę konstruktywną. Jeśli masz jakieś uwagi odnośnie regulaminu - pytaj, proponuj, argumentuj.
Od razu jednak pozwolę sobie ostrzec - ogólne ramy działania forum są NIE DO RUSZENIA.
Pozdrawiam,
AdamD |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pasterka fighter

|
Wysłany: Sob Kwi 17, 2004 22:19 Temat postu: |
|
|
bo tak jest dobrze. naprawde. ja jestem zdecydowanie za niezmienianiem niczego :) buziaki! _________________ każdy problem ma rozwiązanie. jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
isiak Zmiotka

|
Wysłany: Nie Kwi 18, 2004 10:13 Temat postu: |
|
|
| tak jest nawet bardzo dobrze.... to ma jednak gleboko przemyslane podstawy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AdamD Tandeta

|
Wysłany: Pon Maj 10, 2004 9:52 Temat postu: |
|
|
Dodana regulacja dotycząca przeprowadzania ankiet. Patrz punkt A5 regulaminu.
Pozdrawiam,
AdamD |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Olgaczek ****

|
Wysłany: Pon Paź 04, 2004 18:51 Temat postu: |
|
|
Coś mnie poraziło!!! Czy ktoś zauważył (oprócz mnie) ile teraz zostało zablokowanych tematów? Wręcz pod rząd... Czy zamiast narażać naszych kochanych moderatorów na przemęczenie ich paluszków (hi, hi) . Czytajcie regulamin!!! _________________ Dzis jest jutrem o ktore martwiles sie wczoraj... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AdamD Tandeta

|
Wysłany: Sro Lis 10, 2004 13:20 Temat postu: |
|
|
UWAGA!
Do regulaminu dodany został przez Ailuros nowy punkt... proszę o uważne prześledzenie co się zmieniło
Pozdrawiam,
AdamD |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|