Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Katee Moderator

|
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 23:35 Temat postu: |
|
|
przytulia napisał: |
a wy jestescie fajni  |
dlatego nie będę tłumaczyć dlaczego jestem fajna
Jestem fajna z natury rzeczy, tak jest i już  _________________ Altruista to człowiek, który myśli o innych nie zapominając o sobie.
(A. Camus) |
|
Powrót do góry |
|
 |
zojka zabanowana na amen :-)

|
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 23:36 Temat postu: |
|
|
Fajowy temat Przytulia
Cholera, nawet nie wiem, czemu jestem fajna Ale fajna jestem bankowo
Między innym dlatego, że nikt jak ja, nie otwiera poczty w pracy i nie dzieli jej do odpowiednich kuwetek
No i ogólnie po prostu jestem fajna. Mówią mi to też ludzie, a tyle osob (normalnie, jakby tłumy mi to mówiły plus ja jeszcze ), przecież nie może się mylić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lotta **

|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 2:45 Temat postu: |
|
|
pffff, wiadomo, że jestem fajna, dla formalności napiszę m.in. dlaczego:
mianowicie mój pies mnie okrutnie teraz zagazował, aż się obudzilam ,a ja twardo nie wyrzucam jej z pokoju taka jestem
matko i siostro, ile potężnej amunicji w takiej kruchej istotce..  _________________ Już bym miała nieregulaminowy podpis, ale w porę się zorientowałam i Adam nie musiał poprawiać! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sowa Blogowa Moderator

|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 8:47 Temat postu: |
|
|
Jestem fajna, bo np tylko ja potrafię dostrzec urok pozornie nieciekawych rzeczy i w centrum kadru umieścić kawałek rachitycznego krzaczka /dzięki, Adam  _________________ cherish your life |
|
Powrót do góry |
|
 |
Katee Moderator

|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 9:16 Temat postu: |
|
|
pfff, banda egocentryków
Jeszcze jedno do mnie doszło- Jestem fajna, bo gdyby było inaczej, to bym się nudziła sama ze sobą. _________________ Altruista to człowiek, który myśli o innych nie zapominając o sobie.
(A. Camus) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Angiee Lepsza od Google

|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 14:08 Temat postu: |
|
|
Jestem fuper bo dostrzegam fajowość innych osób  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Neferiti Niezłomna Oportunistka

|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 14:10 Temat postu: |
|
|
A ja wiem czemu jestem fajna :]
Bo jak mówię to często drży mi głos...
patrzę na świat i się uśmiecham, mam bałagan w pokoju i oblane kawą biurko, ale nie widzę potrzeby wytarcia go, choć w przyszłości może się na tym złapię, że źle zrobiłam, ale wcale mnie to nie przeraża, powiem sobie wtedy - "no i trudno", w myślach słysząc brzmienie każdej sylaby, a później uśmiechnę się do tamtej siebie z przeszłości, która niemądrze postąpiła i uśmiechnę się do tej siebie z przyszłości, która będzie mądrzejsza o tą jedną lekcję.
Jestem fajna nie dlatego, że cały czas się śmieję, że mam zwariowane pomysły, jak wycieczka stopem do miejscowości, której nazwę pewnego pięknego dnia wyśpiewał delikatny zefir, a ja wcale się nad tym nie zastanawiając umieściłam ją w samym centrum weekendowych planów.
Jestem fajna nie dlatego, że huśtając się na huśtawce umiem dotknąć końcami palców od stopy samego słońca.
Jestem fajna nie dlatego, że rozumiem ogólną teorię względności i potrafię wyobrazić sobie wielki wybuch czy też całkować.
Nie dlatego, że nie widzę różnicy między słowem Nefka a słowem Fajna i nie dlatego, że wyplątałam się z różnych sytuacji obronną ręką.
Jestem fajna, bo siebie lubię. Lubię sibie wtedy gdy dostaję słowotoku i gdy milczę i wszyscy pytają "dlaczego się nie odzywasz?". Lubię sibie wtedy gdy jestem niedospana, gdy mam głupią minę, gdy popełnię jakąś gafę, gdy wyjdę na idiotkę, ugotuję wodę bez jajka czy jajko bez wody... Lubię siebie, gdy się śmieję, pokazuję język, wskakuję do fontanny, mówię odbierając telefon "tak słucham", siedzę z książką w ręce czy biegnę spóźniona na zajęcia. Zawsze sibie lubię. I mam świadomość, że nigdy innej Nefki nie będzie; zawsze jestem tą najlepszą Nefką jaka istnieje :]
Jestem fajna  _________________ Ceterum censeo Carthaginem delendam esse! |
|
Powrót do góry |
|
 |
plamka662 weteran
|
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 14:09 Temat postu: |
|
|
jak Was czytam to myślę, że może też jestem fajna.
może się kiedyś polubię, taką jaka jestem. przecież uwielbiam przebywać sama ze sobą i nigdy się nie nudzimy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sowa Blogowa Moderator

|
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 14:26 Temat postu: |
|
|
plamka662 napisał: |
może się kiedyś polubię, taką jaka jestem. |
Warto. Najlepiej zacznij, choćby małymi kroczkami, ale od teraz  _________________ cherish your life |
|
Powrót do góry |
|
 |
plamka662 weteran
|
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 14:56 Temat postu: |
|
|
mały kroczek:
jestem super, bo chce się lepiej poznać,bo jestem dla siebie ciekawą osobą.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
przytulia weteran

|
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 20:55 Temat postu: |
|
|
jestem super bo umiem wyrazac swoje emocje za pomoca slow. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewagdansk ***
|
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 21:16 Temat postu: |
|
|
Jestem fajna, bo twardo od 3 miesięcy rzucam palenie. 2 miesiace to było dzienne ograniczenia wypalanych papierosów. no a teraz to już na maxa nie palę. dopiero 6 dzień ale i tak jestem fajna,że tak dzielnie walczę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
julia164 ***
|
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 21:18 Temat postu: |
|
|
witam Was poarz kolejny na tym forum... I come
dlaczego jestem fajna... hmmm...
bo odnalazlam swoja pasje i rozwijam zainteresowania..
[[b]color=green]bo mam piekne zielone oczy[/color][/b]
p.s. czy mi sie wydaje czy kazdemu podobaja sie swoje oczy....????]
bo akceptuje siebie taka jaka jestem...
i potrafie sie cieszyc tym co mam _________________ ...zamknij oczy, ale nie umieraj... masz prawo do płaczu...a potem idz i walcz o następny dzień... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Cygnus Agrostyk

Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 6818 Skąd: Warszawa [hometown: Pabianice]
|
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 21:32 Temat postu: |
|
|
julia164 napisał: |
p.s. czy mi sie wydaje czy kazdemu podobaja sie swoje oczy....???? |
Wydaje Ci się. Na pewno byśmy znaleźli takich, którym się nie podobają. _________________ MOJA GALERIA: http://community.webshots.com/user/Jakubno
"Jeśli do doliny prowadzi wysoka przełęcz, odwiedzają ją tylko najlepsi przyjaciele i najgorsi wrogowie." |
|
Powrót do góry |
|
 |
julia164 ***
|
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 22:10 Temat postu: |
|
|
 _________________ ...zamknij oczy, ale nie umieraj... masz prawo do płaczu...a potem idz i walcz o następny dzień... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|