Anoreksja, Bulimia

forum dyskusyjne 

ProfilProfil
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości
ZalogujZaloguj
RejestracjaRejestracja

Anoreksja

,

bulimia

, kompulsywne objadanie się, jedzenie nałogowe, nadwaga, otyłość - zaburzenia łaknienia da się wyleczyć. Forum jest dla dotkniętych przez zaburzenia odżywiania, ich rodzin i znajomych. Terapia jest niezastąpiona - jednak to forum może pomóc znaleźć odpowiedzi na pewne pytania. Pomóc zrozumieć czym jest anoreksja, bulimia czy inne zaburzenia łaknienia i jak zacząć żyć, by stały sie niepotrzebne.
Problem z założeniem konta? Nie dostajesz potwierdzenia rejestracji? Pisz koniecznie: AdamD
SzukajSzukaj    UżytkownicyUżytkownicy    GrupyGrupy  FAQFAQ  
--> Regulamin Forum
Zapraszamy na stronę: www.glodne.pl

Dziś
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 39, 40, 41  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Glodne Strona Główna -> Dla Wszystkich
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maryjane

PostWysłany: Wto Lip 27, 2010 7:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wróciłam. I żyję innym życiem w innym świecie. Zerwałam z chłopakiem, z którym związek wydawał mi się toksyczny. Mimo to, że piękny i wypełniony miłością to jednak krzywdzący na dłuższą metę. Zerwałam z chłopakiem, z którym byłam 7 lat, od którego byłam uzależniona i do którego nie pasowałam tak naprawdę:/ Ciężko mi. Ale wiem, że podjęłam dobrą decyzję. Boję się teraz życia, nie mogę być już małą dziewczynką, która trzyma za rączkę starszego faceta i pozwala, by to on podejmował za nią decyzje. Zadziolko możemy sobie podać ręce, doskonale wiem co czujesz teraz. Przynajmniej tak mi się wydaje... Potrzebuję wsparcia.
maryjane

PostWysłany: Wto Lip 27, 2010 7:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I idę nadrabiać zaległości na forum, tęskniłam za Wami! Razz
Ailuros
Miau?
Miau?

PostWysłany: Wto Lip 27, 2010 9:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Miło Cię widzieć z powrotem. Ja cały czas za sobą tęsknię.
Zadziolka
weteran

PostWysłany: Wto Lip 27, 2010 9:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Maryjane, daj sobie czas ( ja nadal sobie go daje Wink ). Nadal boli, tymbardziej, ze P. nie potrafi sie dojrzale zachowac i "pluje jadem" na wszelkie mozliwe sposoby. Staram sie stanac na nogi (staram sie Confused )
Dzis mam wolne i zamierzam sie soba zaopiekowac. Doceniam ludzi, ktorzy mnie otaczaja i troszcza sie o to, zebym nie byla sama w te dziwne i trudne dla mnie dni.
Maryjane cierpliwosci i spokoju Ci zycze!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Dena
weteran

PostWysłany: Wto Lip 27, 2010 17:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Idę sobie na długo i daleko sama,idę dziś w nocy na spacer,będę siedziała na murku w samym środku miasta,machała nogami i paliła "More'a".Tęsknię za taką jedną k...ą....Ona jest tak wredna,tak kusi,tańczy,ale za nią tęsknię po raz pierwszy od kiedy na dobre się rozstałyśmy.Ma takie piękne oczy..Boję się jej...Chcę dojść do ładu z sobą samą.Też się Sobą będę opiekować....jestem dobra,piękna i kochana....życie jest totalnie porypane...tragikomedia pełna absurdu,nie ma lepszego reżysera,huh.Wszyscy niech się schowają....

http://www.youtube.com/watch?v=v-Vw2yt-Vn8&feature=related
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Dena
weteran

PostWysłany: Wto Lip 27, 2010 17:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rany...zresztą,jak ja mam się włóczyć po nocy bez zębów...???(dziś zostałam pozbawiona połowy).W takim stanie to będę raczej wyglądała tylko na chodzącą propozycję BLOW JOBS Roller Roller Roller Mr. Green .Zresztą,jeśli pozostać mamy w klimatach ,to p i e p r z y m n i e t o.

Oh....fuck....ręce opadają.

Powrót do góry
Charis
anula

PostWysłany: Wto Lip 27, 2010 20:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z dupy wyciągnięte to dzisiaj.
Jakieś takie bez najmniejszego sensu. I kredensu.
Boże Boże Boże....!
BOŻE!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Klaaudiaa
doradca ds. fejsbuka

PostWysłany: Wto Lip 27, 2010 20:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A moje było zajebiste bo mnie M. zaczął uczyc grac na pianinie i bardzovmi się spodobało, stwierdzam że mam słuch dobry Very Happy

Tylko pogoda mogłaby sobie dc na wstrzymanie - niech będzie chłodno ale niech nie pada Rolling Eyes
kraa
weteran

PostWysłany: Wto Lip 27, 2010 20:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Klaaudiaa napisał:
A moje było zajebiste bo mnie M. zaczął uczyc grac na pianinie i bardzovmi się spodobało, stwierdzam że mam słuch dobry Very Happy

Tylko pogoda mogłaby sobie dc na wstrzymanie - niech będzie chłodno ale niech nie pada Rolling Eyes

jezu uwielbiam grać na pianinie, choć nie umiem! tez uważam że mam dobry słuch, no i dobrą pamięć - ktoś kieeedyś uczył mnie pewnego utworu i pamiętałam z niego sporo, po wielu latach :] warto zauważyć, że nie mogę sobie nawet przypomnieć, kto był nauczycielem.

kiedy zamykamy miejsce, w którym pracuję Wink , gramy sobie czasem na postawionym na sali niedawno pianinie Smile kolega i ja odkryliśmy w sobie niezaprzeczalny talent muzyczny, co skutkuje tym, że nie pozwalamy grać nikomu prócz nas samych Laughing szkoda, że nie pozwalają nam używać pianina w dzień (żartowałam:po zamknięciu także nie pozwalająRazz), nasze koncerty przyciągałyby tłumy Wink
nicka

PostWysłany: Sro Lip 28, 2010 8:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kraa
będę pierwszym klientem, chce karnet !!! Smile
kraa
weteran

PostWysłany: Sro Lip 28, 2010 9:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nicka napisał:
kraa
będę pierwszym klientem, chce karnet !!! Smile

zapraszam Smile serio. masz jak w banku darmową herbatę ,kawę a może nawet obiad (bardzo dobry i zdrowy:P)

dziś........................rozpoczynam dzień słuchaniem muzyki. o dziwo wcale nie w kółko tego samego utworu Smile

po słowie "dziś" nie ma wielokropka. Wielokropek składa się z trzech kropek i ani jednej więcej. To jedynie ciąg stworzony ze znaku interpunkcyjnego, jakim jest ".", który obrazowo pokazuje, że zastanawiam się nad dalszą częścią zdania. no.

w niebo
weteran

PostWysłany: Sro Lip 28, 2010 15:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Remontu ciąg dalszy - po dzisiejszym malowaniu ścian doszłam do wniosku, że mam zaburzone wyczucie pionu :P
Zadziolka
weteran

PostWysłany: Sro Lip 28, 2010 17:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W niebo a co poszlo nie tak? Wink

Dzis zareagowalam w sposob nieadekwatny do sytuacji. W pracy okazalo sie, ze nie ma 2 osob i to ja mialam byc cover-em. Wiedzialam, ze jest to nie do zrobienia w ciagu 8 godzin - stanelam na korytarzu i pobeczalam sie jak bobr Embarassed . Czuje, ze cos sie ze mna dzieje i tego nie ogarniam Confused
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Dena
weteran

PostWysłany: Sro Lip 28, 2010 21:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zadziora- kiss kiss -to przejściowe jest.Chciałabym Cię przytulić na żywo,chociaż na mało co mam siłę.Trzymaj się....mocno...

Powrót do góry
maryjane

PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 7:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Leżę w łóżku, nie mam siły ogarnąć bałaganu wokół siebie i myśli, które mi się do głowy wkradają. Zwątpiłam w prawdziwą, jedyną, wielką miłość, w którą kiedyś wierzyłam i w ogóle w bardzo wiele rzeczy zwątpiłam. Koniec narzekania. Za to wreszcie stałam się autonomiczną jednostką i chyba zakończyłam toksyczny związek. Emocje tak mnie wykańczają, że nie mam siły na nic. Jak dobrze, że już po sesji. I to nawet pozytywnie, bo być może uda mi się dostać stypendium. Miłego dnia wszystkim:)
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu       Forum Glodne Strona Główna -> Dla Wszystkich Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 28 z 41

Skocz do: