| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
maryjane *****

|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 7:26 Temat postu: |
|
|
Wróciłam. I żyję innym życiem w innym świecie. Zerwałam z chłopakiem, z którym związek wydawał mi się toksyczny. Mimo to, że piękny i wypełniony miłością to jednak krzywdzący na dłuższą metę. Zerwałam z chłopakiem, z którym byłam 7 lat, od którego byłam uzależniona i do którego nie pasowałam tak naprawdę:/ Ciężko mi. Ale wiem, że podjęłam dobrą decyzję. Boję się teraz życia, nie mogę być już małą dziewczynką, która trzyma za rączkę starszego faceta i pozwala, by to on podejmował za nią decyzje. Zadziolko możemy sobie podać ręce, doskonale wiem co czujesz teraz. Przynajmniej tak mi się wydaje... Potrzebuję wsparcia. _________________ Take me as I am, or watch me as I go |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maryjane *****

|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 7:27 Temat postu: |
|
|
I idę nadrabiać zaległości na forum, tęskniłam za Wami!  _________________ Take me as I am, or watch me as I go |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ailuros Miau?

|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 9:20 Temat postu: |
|
|
Miło Cię widzieć z powrotem. Ja cały czas za sobą tęsknię. _________________ Każde znaczenie jest z naszego nadania. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zadziolka weteran

|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 9:29 Temat postu: |
|
|
Maryjane, daj sobie czas ( ja nadal sobie go daje ). Nadal boli, tymbardziej, ze P. nie potrafi sie dojrzale zachowac i "pluje jadem" na wszelkie mozliwe sposoby. Staram sie stanac na nogi (staram sie )
Dzis mam wolne i zamierzam sie soba zaopiekowac. Doceniam ludzi, ktorzy mnie otaczaja i troszcza sie o to, zebym nie byla sama w te dziwne i trudne dla mnie dni.
Maryjane cierpliwosci i spokoju Ci zycze!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dena weteran

|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 17:43 Temat postu: |
|
|
Idę sobie na długo i daleko sama,idę dziś w nocy na spacer,będę siedziała na murku w samym środku miasta,machała nogami i paliła "More'a".Tęsknię za taką jedną k...ą....Ona jest tak wredna,tak kusi,tańczy,ale za nią tęsknię po raz pierwszy od kiedy na dobre się rozstałyśmy.Ma takie piękne oczy..Boję się jej...Chcę dojść do ładu z sobą samą.Też się Sobą będę opiekować....jestem dobra,piękna i kochana....życie jest totalnie porypane...tragikomedia pełna absurdu,nie ma lepszego reżysera,huh.Wszyscy niech się schowają.... _________________ NIE BIERZCIE NARKOTYKÓW.Nawet raz.
http://www.youtube.com/watch?v=v-Vw2yt-Vn8&feature=related |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dena weteran

|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 17:50 Temat postu: |
|
|
Rany...zresztą,jak ja mam się włóczyć po nocy bez zębów...???(dziś zostałam pozbawiona połowy).W takim stanie to będę raczej wyglądała tylko na chodzącą propozycję BLOW JOBS .Zresztą,jeśli pozostać mamy w klimatach ,to p i e p r z y m n i e t o.
Oh....fuck....ręce opadają. _________________ NIE BIERZCIE NARKOTYKÓW.Nawet raz.
http://www.youtube.com/watch?v=v-Vw2yt-Vn8&feature=related |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Charis anula

|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 20:22 Temat postu: |
|
|
Z dupy wyciągnięte to dzisiaj.
Jakieś takie bez najmniejszego sensu. I kredensu.
Boże Boże Boże....!
BOŻE! _________________ QUEEN OF OFFTOPIC!
Jest we mnie Ktoś, kto patrzy poza moimi oczyma.
Rabindranath Tagore |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Klaaudiaa doradca ds. fejsbuka

|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 20:40 Temat postu: |
|
|
A moje było zajebiste bo mnie M. zaczął uczyc grac na pianinie i bardzovmi się spodobało, stwierdzam że mam słuch dobry
Tylko pogoda mogłaby sobie dc na wstrzymanie - niech będzie chłodno ale niech nie pada  _________________ Nie jestem dziewicą, ale też nie taką dziwką jak myślisz. I nie zawsze smakuję jak truskawki z bitą śmietaną. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kraa weteran

|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 20:54 Temat postu: |
|
|
| Klaaudiaa napisał: |
A moje było zajebiste bo mnie M. zaczął uczyc grac na pianinie i bardzovmi się spodobało, stwierdzam że mam słuch dobry
Tylko pogoda mogłaby sobie dc na wstrzymanie - niech będzie chłodno ale niech nie pada  |
jezu uwielbiam grać na pianinie, choć nie umiem! tez uważam że mam dobry słuch, no i dobrą pamięć - ktoś kieeedyś uczył mnie pewnego utworu i pamiętałam z niego sporo, po wielu latach :] warto zauważyć, że nie mogę sobie nawet przypomnieć, kto był nauczycielem.
kiedy zamykamy miejsce, w którym pracuję , gramy sobie czasem na postawionym na sali niedawno pianinie kolega i ja odkryliśmy w sobie niezaprzeczalny talent muzyczny, co skutkuje tym, że nie pozwalamy grać nikomu prócz nas samych szkoda, że nie pozwalają nam używać pianina w dzień (żartowałam:po zamknięciu także nie pozwalają ), nasze koncerty przyciągałyby tłumy  _________________ Psy mają swoich panów, a koty - służbę  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nicka ****

|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 8:22 Temat postu: |
|
|
kraa
będę pierwszym klientem, chce karnet !!!  _________________ nie masz żadnej szansy ale ją wykorzystaj |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kraa weteran

|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 9:26 Temat postu: |
|
|
| nicka napisał: |
kraa
będę pierwszym klientem, chce karnet !!!  |
zapraszam serio. masz jak w banku darmową herbatę ,kawę a może nawet obiad (bardzo dobry i zdrowy:P)
dziś........................rozpoczynam dzień słuchaniem muzyki. o dziwo wcale nie w kółko tego samego utworu
po słowie "dziś" nie ma wielokropka. Wielokropek składa się z trzech kropek i ani jednej więcej. To jedynie ciąg stworzony ze znaku interpunkcyjnego, jakim jest ".", który obrazowo pokazuje, że zastanawiam się nad dalszą częścią zdania. no. _________________ Psy mają swoich panów, a koty - służbę  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
w niebo weteran

|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 15:03 Temat postu: |
|
|
Remontu ciąg dalszy - po dzisiejszym malowaniu ścian doszłam do wniosku, że mam zaburzone wyczucie pionu :P _________________ Im wyżej wzlatujemy, tym mniejsi wydajemy się tym, co nie umieją latać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zadziolka weteran

|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 17:44 Temat postu: |
|
|
W niebo a co poszlo nie tak?
Dzis zareagowalam w sposob nieadekwatny do sytuacji. W pracy okazalo sie, ze nie ma 2 osob i to ja mialam byc cover-em. Wiedzialam, ze jest to nie do zrobienia w ciagu 8 godzin - stanelam na korytarzu i pobeczalam sie jak bobr . Czuje, ze cos sie ze mna dzieje i tego nie ogarniam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dena weteran

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
maryjane *****

|
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 7:12 Temat postu: |
|
|
Leżę w łóżku, nie mam siły ogarnąć bałaganu wokół siebie i myśli, które mi się do głowy wkradają. Zwątpiłam w prawdziwą, jedyną, wielką miłość, w którą kiedyś wierzyłam i w ogóle w bardzo wiele rzeczy zwątpiłam. Koniec narzekania. Za to wreszcie stałam się autonomiczną jednostką i chyba zakończyłam toksyczny związek. Emocje tak mnie wykańczają, że nie mam siły na nic. Jak dobrze, że już po sesji. I to nawet pozytywnie, bo być może uda mi się dostać stypendium. Miłego dnia wszystkim:) _________________ Take me as I am, or watch me as I go |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|