Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dena weteran
|
Wysłany: Sob Cze 19, 2010 15:19 Temat postu: |
|
|
Jak ja się bawiłam,że jestem wielki kierowiec,to moja siostra kochana,mając wtedy chyba....4 lata?czy 5? nie pamiętam,mówiła,że chce wysiąść,bo jej niedobrze jest
do dzisiaj nie mam prawka(wstyd),ale jak wróce po drugich wojażach,to idę koniecznie.Na pewno.Bo chcę i to bardzo. _________________ Nigdy nie rozumiałam,jak można chcieć zmieszać się z tłumem.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
buba23 weteran

|
Wysłany: Sob Cze 19, 2010 15:29 Temat postu: |
|
|
Dena napisał: |
Jak ja się bawiłam,że jestem wielki kierowiec,to moja siostra kochana,mając wtedy chyba....4 lata?czy 5? nie pamiętam,mówiła,że chce wysiąść,bo jej niedobrze jest |
 _________________ Milczenie jest złotem |
|
Powrót do góry |
|
 |
przytulia weteran

|
Wysłany: Sob Cze 19, 2010 15:43 Temat postu: |
|
|
buba23 napisał: |
Na pewno nabierzesz wprawy i stanie się to dla Ciebie dziecinnie proste. Praktyka czyni mistrzem, a początki zawsze są trudne  |
ja myslałam do 10 godziny ze sie nie naucze:D
a teraz smigam całkiem nieźle podobno:P _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Charis anula

|
Wysłany: Sob Cze 19, 2010 17:46 Temat postu: |
|
|
A bo miałam porannego focha.
Zawsze mam focha jak wstaję. Nie lubię wstawać i nie wiem, czy kiedykolwiek się to zmieni, tak już cholera jasna mam i co z tym zrobić?
Ano nic.
Pomarudzę więc nieco na forum i tak jakoś mi przechodzi potem w miarę jak czas upływa i wszyscy stajemy się starsi..starsi...starsi.
Czas powinni zamknąć w kiciu za przekraczanie prędkości.
Ja nawet nie zdążyłam się porządnie do siebie przyzwyczaić i już mam 24,5 lata.
Kurwa mać.
No, ale moje dzisiaj jest przynajmniej mniej zfochane niż na początku było i życzę Neficy, żeby się "ogarła" i do mnie np. na gadu gadu zaggadała, bo już długo nie flirtowałyśmy, boję się, że wyszłam z wprawy
taaaaaaaaakie mam dzisiaj! :gestKozakiewicza: _________________ QUEEN OF OFFTOPIC!
Wo ein Wille ist, ist auch ein Weg! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Neferiti Niezłomna Oportunistka

|
Wysłany: Sob Cze 19, 2010 17:46 Temat postu: |
|
|
Szmatławy dzień.
Duszny, brzydki, czuję się jakby chmury spadły na ziemię - dziwnie białe niebo niezbyt mi się podoba - w dodatku intelektualnie ciężki i wymagający. Czytam już 3. raz, że "Jakuba z Gostynia rozumienie istnienia pozostaje pod silnym wpływem emanacyjno-hierarchicznego schematu pojawiania się powszechników". Że co? - wiem z tego tyle co nic.
Niezwykła to sztuka napisać wiele a nie zawrzeć żadnej treści. 30 stron podobnego bełkotu mam na poniedziałek się nauczyć. Dam radę :]
Chyba jakichś witamin mi brakuje, powinnam kupić ziołowe tabletki na mózg, jakąś lecytynę i zapewne żelazo - kompletnie się nie mogę skupić, jest mi słabo, wczoraj zrobiło mi się ciemno przed oczami, dobrze, że był ze mną kolega, bo przynajmniej bezpiecznie odtransportował mnie do domu.
Nie wiem czym się tak załatwiłam. _________________ Ceterum censeo Carthaginem delendam esse! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Charis anula

|
Wysłany: Sob Cze 19, 2010 17:52 Temat postu: |
|
|
Pfffff...
Wiem, wiem. Tęsknota za mną zabija
Ciumraku wstrętny. Przepaliłaś sobie przewody w mózgu od myślenia, myślisz, że ja tak nie mam?
Ostatnio miałam swój zajebisty egzamin: pnjn.
10 zdań przetłumacz z polskiego na niemiecki a to była godzina (dodam, że zdania były 16stokrotnie złożone, po 6 linijek z wyrażeniami typu: szemrał za oknem ciepły letni deszcz....)
10 zdań na polski też godzina, też beznadziejne.
Esej na jedyne 6 stron A4 na temat: powódź w polsce, wybory nowego prezydenta w niemczech, załamanie gospodarki w Grecji i jej skutki dla Niemiec i reszty Europy.
Egzamin miałam od 9:00 do godziny 13:30 z JEDNĄ 10minutową przerwą.
Myślałam, że skonam. Przez cały rok nie musiałam myśleć, a tu taaaaaaaka dawka.
Spałam cały czwartek i pół piątku, teraz już jestem ok.
W poniedziałek mam ustny i się dowiem czy zdałam.
 _________________ QUEEN OF OFFTOPIC!
Wo ein Wille ist, ist auch ein Weg! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Neferiti Niezłomna Oportunistka

|
Wysłany: Sob Cze 19, 2010 18:03 Temat postu: |
|
|
Będę trzymać kciuki za Twój egzamin :]
Ja tam na pewno w tej sesji nie przepaliłam obwodów bo NIC nie zrobiłam. Kompletnie NIC.
Ostatni egzamin w pon. a ja się czuję jak kawałek parapetu, w dodatku egzaminator nie należy do moich ulubionych (cóż za eufemizm; nie znosimy się), a materiał to jakaś pomyłka (zajebiście ważne persony takie jak Jakub z Paradyża, Mateusz z Krakowa, Grzegorz z Sanoka - kluczowi filozofowie myśli polskiej).
Muszę dostać 5.0, inaczej mogę się pożegnać z 3 kierunkiem.
Anula napisał: |
No, ale moje dzisiaj jest przynajmniej mniej zfochane niż na początku było i życzę Neficy, żeby się "ogarła" i do mnie np. na gadu gadu zaggadała, bo już długo nie flirtowałyśmy, boję się, że wyszłam z wprawy  |
Taaa jest, Panie Kapitanie
Zajrzę koło wieczora, poćwicz sobie flirtowanie, bo ja ten, no... chyba jestem wolna  _________________ Ceterum censeo Carthaginem delendam esse! |
|
Powrót do góry |
|
 |
w niebo lew salonowy

|
Wysłany: Sob Cze 19, 2010 18:37 Temat postu: |
|
|
Nef ja też mam egzamin w poniedziałek - z Literatury. Wczoraj pomyślałam, że się odstresuję dobrą książką, której nie zdążyłam przeczytać (i książka faktycznie świetna), tyle że literatura Tego kraju to jest po prostu chodząca depresja i jeszcze chyba nie znaleźliśmy wyjątku.
Co drugą stronę ktoś umiera, tnie się po czole, pali dom z ludźmi w środku, puszcza się z sąsiadem albo wraca z wojny. Generalnie w średnim jestem teraz nastroju na to. Od dwóch tygodni próbuję się odkochać, a czytam o porzuconej kobiecie planującej morderstwo :] Nie wierzę, ale mam ochotę na jakąś głupią amerykańską komedię.
Powodzenia wszystkim, którzy jeszcze coś zdają ;) _________________ If you have never been called a defiant, incorrigible, impossible woman… have faith… there is yet time. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dena weteran
|
Wysłany: Sob Cze 19, 2010 18:42 Temat postu: |
|
|
Posikać się można,jak się Was czyta
BTW W Niebo,co Ty czytasz?Jugosławiańską literaturę wojenną?
sorry,ale na bieżąco nie jestem.... _________________ Nigdy nie rozumiałam,jak można chcieć zmieszać się z tłumem.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Klaaudiaa doradca ds. fejsbuka

|
Wysłany: Sob Cze 19, 2010 18:45 Temat postu: |
|
|
w niebo napisał: |
Co drugą stronę ktoś umiera, tnie się po czole, pali dom z ludźmi w środku, puszcza się z sąsiadem albo wraca z wojny. |
jak wrócisz do Krakowa to ci ją zabiorę. O cięciu się po czole nie słyszałam jeszcze.
Dzisiaj nudne. Miałam rano sobie potrenowac na sali, ale mi się nie chciało bo poczułam jakiś kryzys twórczy.
I to obowiązkowe śpiewanie na tym przesłuchaniu... - czuję, że to wszystko co się dzieje ostatnio: M., przesłuchania, treningi, solówki, wybór szkoły, kończący się sezon w mojej szkole tańca i zespole, 3-dniowe survivalowe szkolenie z WOŚP zaraz przed przesłuchaniem - trochę mnie przerasta.
Chcę lipiec, przynajmniej będzie po Gliwicach. Będę mogła myślec co dalej, a tak to jestem zawieszona.
Nie, zdecydowanie dzisiaj jakiś kryzys twórczy wynikający z nicnierobienia. _________________ Tylko trawa głaszcze stopę, która ją depcze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
w niebo lew salonowy

|
Wysłany: Sob Cze 19, 2010 19:08 Temat postu: |
|
|
Jak tak bardzo chcesz... Poczęstuję Cię jakimś zbiorem dramatycznych dramatów.
Dena - literatura koreańska, współczuję im bo wojna na wojnie - ale przecież prywatnie to tacy pogodni ludzie  _________________ If you have never been called a defiant, incorrigible, impossible woman… have faith… there is yet time. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dena weteran
|
Wysłany: Sob Cze 19, 2010 19:10 Temat postu: |
|
|
Klaaaudiaa,a o Susan Atkins na przykład nie czytałaś? .Ona sobie wycięła swastykę na czole,bo przywódca "rodziny"Charles Manson tak kazał.Nawiasem mówiąc,umarło jej się na raka mózgu w zeszłym roku-38 lat przesiedziała w puszce,boże...zwariowałabym.
Kryzys twórczy to ja mam od przeszło miesiąca .Jak tak dalej pójdzie,to....o rany,nie.Nie pójdzie tak źle ,bo nie może po prostu! _________________ Nigdy nie rozumiałam,jak można chcieć zmieszać się z tłumem.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
buba23 weteran

|
Wysłany: Sob Cze 19, 2010 20:11 Temat postu: |
|
|
Nef, ja Ci polecam do nauki preparat doppel herz pod nazwą DLA MÓZGU z lecytyną właśnie i DHA. 30 kapsułek za 15 zł.około wystarcza na miesiąc lub pół miesiąca w zależności od zapotrzebowania  _________________ Milczenie jest złotem |
|
Powrót do góry |
|
 |
Migotka Moderator

|
Wysłany: Sob Cze 19, 2010 22:54 Temat postu: |
|
|
Scena uzależnia Dziś miałam występ końcoworoczny, było mega zajebiście, już się nie mogę doczekać przyszłego roku... iiiiiii... Zanim się wejdzie na scenę, nerwy są straszne, ale jak już się zacznie, to nie chce się kończyć  _________________ Moje Zycie, Moje decyzje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
przytulia weteran

|
Wysłany: Nie Cze 20, 2010 4:24 Temat postu: |
|
|
Migotka napisał: |
Scena uzależnia Dziś miałam występ końcoworoczny, było mega zajebiście, już się nie mogę doczekać przyszłego roku... iiiiiii... Zanim się wejdzie na scenę, nerwy są straszne, ale jak już się zacznie, to nie chce się kończyć  |
taaaak, zgadzam sie!
własnie wrociłam z imprezy  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|