| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
użytkownik-usunięty weteran
|
Wysłany: Czw Lip 21, 2005 15:23 Temat postu: do szefów tego interesu:) |
|
|
nie wiem za bardzo do kogo kierowac to pytanie i czy w dobrym miejscu pisze,ALE:dlaczego to co jest na stronie glodne.pl jest tak bardzo nieaktualne.Bardzo chetnie bym skorzystała z grupy albo z gimnastyki dla chudziewcow(od dawna szukałam czegos takiego!).Jak sami piszecie-samo forum nie wystarczy by wziac sie za siebie.Hmm?
Sa wakacje,jest czas wolny,wiec moze to dobry czas na zajecie sie tym,by cos wrezcie z soba zrobic.
Całuje i oczekuje odpowiedzi na moje jęki |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AdamD Tandeta

|
Wysłany: Czw Lip 21, 2005 15:36 Temat postu: Re: do szefów tego interesu:) |
|
|
| marta84 napisał: |
Sa wakacje,jest czas wolny,wiec moze to dobry czas na zajecie sie tym,by cos wrezcie z soba zrobic.
Całuje i oczekuje odpowiedzi na moje jęki |
Weź mnie nie denerwuj lepiej Wakacje. Kurde. Z tych wakacji to taka pociecha, że korki w których stoję jadąc do pracy są może troszkę mniejsze. Czasem. Bo czasem są większe.
Wakacje, kurna.
Eeee... do dupy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Czw Lip 21, 2005 16:23 Temat postu: |
|
|
ojej,łatwo Cie zdenerwowac.Dobra-sprostuje-Ja i paru studentow z tego forum mamy wakacje.Nie wiem jak jest z innymi,ale na mnie nadmiar czasu działa dosc destrukcyjnie(w dosłownym znaczeniu słowa).
Wiec jak maja sie sprawy o ktore pytałam? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AdamD Tandeta

|
Wysłany: Czw Lip 21, 2005 16:28 Temat postu: |
|
|
Nie wiem ... właśnie wychodzę z pracy
I idę spać
Destrukcyjnie, kurde ... ja marzę wprost o tygodniu choćby nic-nie-robienia.
A jeśli chodzi o konkrety, to jak by Ci to powiedzieć...
ZORGANIZUJ COŚ,
to przy okazji jeszcze inni skorzystają
Pozdrawiam,
AdamD
PS: mnie sie wcale nie denerwuje jakos szczegolnie latwo, tam powyzej to troche sobie ponarzekalem i tyle  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Czw Lip 21, 2005 19:27 Temat postu: |
|
|
no w końcu gdzie jak nie tu mamy sobie marudzic.
A Ty nie popadaj w pracocholizm przypadkiem.A fajna twoja praca chociaz? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pasterka fighter

|
Wysłany: Czw Lip 21, 2005 21:24 Temat postu: |
|
|
grupa dziala i aktualne informacje sa na forum bo tu sie o niej dyskutuje. na stronie sa informacje ogolne, na forum wszelkie widomosci z ostatniej chwili.
co do reszty to ze tak powiem to troche nie nasza zla lub dobra wola ze jest to co jest. czy dzownilas sie dowiedziec co z ta gimnastyka? czy rzeczywiscie teraz to nie funkcjonuje?
a w ogole to adam ma racje. proponuje cops zorganizowac. to nie jest takie trudne ale tez wymaga zaangazowania ktore wszystkim tak ceizko przychodzi. a my tu naprwde mamy mase roboty za ktora nikt anm nawet po lizaku nie da :] nie to zebym usprawiedliwiala pewne niedociagniecia ale prawda taka ze gdy studenci maja wakacje to tu jest nawet wiecej pracy w ktorej my toniemy bo i czesc z nas wyjezdza i wt5edy wsyzstko wisi na zubozonym skladzie moderatorskim i duzo nowych osob zafglada i trzebaim odpowiadac na wszelkie watpliwosci i czasem jeszcse troche popilnowac i posciagac... duuuzo roboty... przyznaje ze momentami mam szczerze dosyc....
ale koniec zrzedzenia - tego sie podjelismy to robimy wszystko i staramy sie robic to dobrze. co do grupy sprawe juz wyjasnilam, co do reszty tro my simply dostajemy info z gory i nawet nie wiemy czy to jest aktualne czy nie. zawqsze mozna sie jakos samemu poorganizowac bo umowic sie na spacerek (swietna gimnastyka dla chudzielcow ;) ) czy zrobic cos w glodnymn gronie to nie jest takie znowu skomplikowane ;) _________________ każdy problem ma rozwiązanie. jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pasterka fighter

|
Wysłany: Czw Lip 21, 2005 22:18 Temat postu: |
|
|
adam przyszedl do mnie ze skarga i musze sprostowac: admin dba o swoich moderatorow co potweirdzil ostatnio pojac nas whiskey ;]]] _________________ każdy problem ma rozwiązanie. jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AdamD Tandeta

|
Wysłany: Czw Lip 21, 2005 22:41 Temat postu: |
|
|
I zaraz zgłosi się z reklamacją Angiee, której dostanie się na studia opijaliśmy pierwszą z dwóch flaszek  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Angiee Lepsza od Google

|
Wysłany: Wto Lip 26, 2005 17:36 Temat postu: |
|
|
eee tam ja potulna dzieweczka jestem nic nie będę reklamować. No może oprócz tego, że jestesmy najfajniejszym towarzystwem w Wawie
A co do zrobienie czegoś.
Kotku ty nie marudz tylko dupa w troki i coś wymyś. Chcesz gimnatystki? Znajdz sale ( nawet mogę ci powiedzieć, gdzie ci wynajmą ), znajdz trenera co się podejmie prowadzenia takowej. A potem zbierz ludzi co chcą. Zrzucie się po ile trzeba, i zaplaccie za sale i trenera. Proste niby, nie?
Ale świat aż ta różowy nie jest. Jak się nei ma wprawy to trzeba zaczynać delikatnie. Np. wspólną wycieczką rowerową. Zaplanowac trasę, i pojhechać jakaś zwartą ekipą na 3 h wycieczke. Jeju jest tyle mozliwości. A ludzie tylko czekają aż ktoś coś zaproponuje. A jakby każdy wyszedl z incjatywą to by bylo tak fajnie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Nie Lip 31, 2005 23:18 Temat postu: |
|
|
ja mam trudnosci z wyjsciem gdzies ze znajomymi a Wy tu piszecie o jakichs społecznych działaniach.
Czy lekarz mówi pacjentowi:wez sie pan i zoperuj?
Miłego dnia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AdamD Tandeta

|
Wysłany: Nie Lip 31, 2005 23:32 Temat postu: |
|
|
Och, przepraszam.
Jutro zabiorę Cię do ZOO, pojutrze do cyrku, a na środę ... hmm, może basen? Czwarkowy wieczór spędzimy na tarasie widokowym Pałacu Kultury, w piątek wyskoczymy do lasu kabackiego, a sobotę przeimprezujemy, OK?
Po pierwsze to my tu nie jesteśmy lekarzami.
Po drugie, to sama stawiasz sobie ograniczenia. Jeśli założyłaś, że Ci się nie uda - to faktycznie Ci się nie uda.
Po trzecie, życie to suka, i nie ma co liczyć na to że wszystko przyjdzie łatwo i bez wysiłku, albo jeszcze lepiej zostanie przyniesione na tacy przez kogoś innego. Lepiej się do tego zacznij przyzwyczajać.
Dobranoc,
A |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ailuros Miau?

|
Wysłany: Pon Sie 01, 2005 6:29 Temat postu: |
|
|
Świat nie zwalnia ani nie rezygnuje ze swoich oibowiązków bo ktoś jest chory, nic też świata nie obchodzzą umierający ni martwi to jest dramat jednostki. Możemy i mówimy prawdę nie po to by było Wam przykro, tylko dlatego, że uważamy, iż tylko głupcom i ludziom specjalnej troski należy kłamać, traktujemy wszystkich tu normalnie, bo inne traktowanie nie ma sensu. Skoro spotykamy się czasem i robimy pierdoly razem, to nie widzę powodu by to ukrywać skoro mamy ochotę o tym opowiedzieć. _________________ Każde znaczenie jest z naszego nadania. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Pon Sie 01, 2005 10:39 Temat postu: |
|
|
A.,wspólczuje Ci ze masz taka czarna wizje zycia."Zycie to suka"???Co to jest?Bełkot zrezygnowanego nihilisty?
Naprawde nie tak trudno byc miłym.Wrociłam własnie z wyjazdu,ktory był dla mnie trudny ale niezle sobie pporadziłam.I wiem ze swiat nie jest czarny i okrutny i ze to jakas poza tych ktorzy głosza tak apokaliptyczne poglady.Ludzie sa cholernie wazni i z nimi jest łatwiej.Samemu mało mozna zdziałac.Nie chce mi sie nic wymyslac ani organizowac,gdy jedyną zachetą z waszej strony jest:"rusz dupe". A zadanie pytania o to gdzie mozna znalezc pomoc uwazam za zdrowy objaw.
I nie lubie tych ironii Adama,ktory chyba przecenia nieco swoja role.Nie przeszło mi nawet przez mysl traktowac was jako lekarzy.Poza tym nie jestem mala dziewczynka,ktora chce by ktos zabrał ja do zoo.Głupia dziewczynka ktora ma głupie problemy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AdamD Tandeta

|
Wysłany: Pon Sie 01, 2005 10:48 Temat postu: |
|
|
No tak.
Powiedz mi jeszcze kilka ciepłych słów, na pewno się polubimy.
Nie chce Ci się?
To nie.
Ale nie narzekaj. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Pon Sie 01, 2005 12:01 Temat postu: |
|
|
| ja nie narzekam.Przeciwnie.Twierdze ze zycie jest ok.A co do tego,ze mi sie nie chce,Pytałam własnie dlatego o spotkania,gimnastyke itp.bo mi sie chciało.Ale jakos mi przeszło.Zreszta nie z waszego powodu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|