| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
pasterka fighter

|
Wysłany: Czw Cze 24, 2004 18:34 Temat postu: MAŁE RADOŚCI |
|
|
ja tak czasami mam ze jak wpadne na jakis pomysl, albo czegos dokonam, albo po prostu mam dobry humor, to mnie rozsadza energia i musze wyrzucic z siebie te radosc i powiedziec komus bo inaczej nie wytrzymam. no i wlasnie teraz MUSZE. i bede tu pisac to moze ulzy mi troche ;)
bede studiowac!!!
wlasnie stwierdzilam ze koniecznie musze isc na jeszcze jedne studia :) i ide na fizyke na UW. huhuhuhuhuhuhu, ALE FAJNIE!!!! _________________ każdy problem ma rozwiązanie. jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
senna21 ****

|
Wysłany: Czw Cze 24, 2004 20:09 Temat postu: |
|
|
To strasznie superowo:)ciesze sie razem z toba i zycze powodzoneczka  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pasterka fighter

|
Wysłany: Czw Cze 24, 2004 20:19 Temat postu: |
|
|
dzieki )) ja sie ciesze taaaak bardzo. bo te studia co robie sa super i chce miec po nich robote. ale fizyki chce sie uczyc bo ja uwielbiam. tylko nie wiem czy dam rade sie doczyc do egzaminow. bo pomysl urodzil sie dzisiaj a egzamin lada chwila. musze sobie wszystko poprzypominac... teraz kuje non-stop z okazji sesji, potem mam robote od rana do nocy... moze jednak sie uda. mam do stracenia conajwyzej sto zlotych za egzamin. sprobuje  _________________ każdy problem ma rozwiązanie. jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
senna21 ****

|
Wysłany: Czw Cze 24, 2004 21:36 Temat postu: |
|
|
| A co teraz studiujesz? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pasterka fighter

|
Wysłany: Czw Cze 24, 2004 21:38 Temat postu: |
|
|
elektronike i techniki informacyjne na politechnice warszawskiej :) _________________ każdy problem ma rozwiązanie. jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
senna21 ****

|
Wysłany: Czw Cze 24, 2004 21:49 Temat postu: |
|
|
| przyszlosciowe;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pasterka fighter

|
Wysłany: Czw Cze 24, 2004 21:50 Temat postu: |
|
|
fajne studia :))) a ile hoopow mam naokolo. nas jest 6 na 200 osob :) _________________ każdy problem ma rozwiązanie. jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Angiee Lepsza od Google

|
Wysłany: Czw Cze 24, 2004 22:08 Temat postu: |
|
|
tego to i ja zazdroszcze, nie ma nic lepszego niz otoczyc sie kumplami, sto razy lepije niz taka sama iloscia bab  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zojka zabanowana na amen :-)
/zojka/zojka01.jpg)
|
Wysłany: Czw Cze 24, 2004 22:53 Temat postu: |
|
|
wiecie, u nas, na pedagogice, jest straszny deficyt MENSZCZYZN;)
Mamy tylko trzech na grupę. Ale i tak jest świetnie. Jednak 25 bab też się może dogadać
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
katya weteran

|
Wysłany: Pią Cze 25, 2004 8:39 Temat postu: |
|
|
| PASTERECZKO TO MALO KOBIECY KIERUNEK ALE TYCH HOOPOW TO ZAZDROSZCZE BO JA JESTEM NA sztuce ogrodowej i mam na moim kierunku same baby a gdzie same baby to natlok wrednych oczu |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zaasia Czarownica

|
Wysłany: Pią Cze 25, 2004 11:18 Temat postu: |
|
|
a ja podziwiam, bo to jesli sie nie myle to to jest jeden z najtrudniejszych kierunkow w ogole, mnostwo chetnych itd.
madre z Ciebie zwierzatko:)
buziaki, i powodzenia |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pasterka fighter

|
Wysłany: Pią Cze 25, 2004 14:17 Temat postu: |
|
|
dzieki zaasia :)
wiecie co, jak mowie roznym ludziom co wymyslilam to polowa mi mowi (zupelnie powaznie) ze zwariowalam... tlumacze im ale oni i tak wiedza swoje... a ja i tak sprobuje... przeciez to nie jest jakies zobowiazanie... jesli bedzei mi zbyt ciezko zeby to polaczyc to zrezygnuje... nikt nie rozumie po co ja tam ide. bo prace chce miec po mojej telekomunikacji, ale na fizyke musze po prostu isc bo ja tak uwielbiam i jestem jej tak ciekawa ze musze sprobowac... stracic moge jedynie kase ktora zaplace za postepowanie rekrutacyjne... nie wiem, moze nie mam racji ale wydaje mi sie warto sprobowac... _________________ każdy problem ma rozwiązanie. jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zojka zabanowana na amen :-)
/zojka/zojka01.jpg)
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2004 17:42 Temat postu: |
|
|
no jasne, że próbuj. W ogóle się nad tym nie zastanawiaj. No i właśnie, tak jak mówisz, jeśli będzie Ci za ciężko, to po prostu zrezygnujesz.
Życzę powodzenia na egzaminach:)
trzymaj się ciepło
ps. a wiesz, mój kolega, Piotrek, jest na trzecim roku, na fizyce, na UW
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zaasia Czarownica

|
Wysłany: Sob Cze 26, 2004 10:10 Temat postu: |
|
|
no same spojzcie:
hihi, toz to niemozliwe!!!
...po prostu sie nie da:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pasterka fighter

|
Wysłany: Sob Cze 26, 2004 10:11 Temat postu: |
|
|
ja chce bujany fotel!!!!!!!!!! _________________ każdy problem ma rozwiązanie. jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|