Anoreksja, Bulimia

forum dyskusyjne 

ProfilProfil
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości
ZalogujZaloguj
RejestracjaRejestracja

Anoreksja

,

bulimia

, kompulsywne objadanie się, jedzenie nałogowe, nadwaga, otyłość - zaburzenia łaknienia da się wyleczyć. Forum jest dla dotkniętych przez zaburzenia odżywiania, ich rodzin i znajomych. Terapia jest niezastąpiona - jednak to forum może pomóc znaleźć odpowiedzi na pewne pytania. Pomóc zrozumieć czym jest anoreksja, bulimia czy inne zaburzenia łaknienia i jak zacząć żyć, by stały sie niepotrzebne.
Problem z założeniem konta? Nie dostajesz potwierdzenia rejestracji? Pisz koniecznie: AdamD
SzukajSzukaj    UżytkownicyUżytkownicy    GrupyGrupy  FAQFAQ  
--> Regulamin Forum
Zapraszamy na stronę: www.glodne.pl

Marzenia ...?
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Glodne Strona Główna -> Dla Wszystkich
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
slawka

PostWysłany: Pią Paź 09, 2009 17:42    Temat postu: Marzenia ...? Odpowiedz z cytatem

Czy macie może jakieś marzenia? Przyziemnie, realne,nierealne? Myślę, że każdy je ma... Ja np. chciałabym pogadac z Brucem Dicinksonem. ...Bardzo !
Zielona
weteran

PostWysłany: Pią Paź 09, 2009 21:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pewnie, ze mam. Wszytskie sa raczej realne. Wiem, ze nie wiekszosc uda mi sie zrealizowac, ale nie szkodzi, marzenia to nie zadanie do wykonania. Wydaje mi sie, ze kazdy ma marzenia, a raczej dobrze, zeby je mial. To one nadaja sens naszemu zyciu.

Ale narazie nie napiszę o czym marzę. Może kiedyś Smile
fionaaa

PostWysłany: Sob Paź 10, 2009 6:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja kiedyś kiedyś miałam wiele marzeń.Lubiłam uciekać do świata marzeń bo wydawał mi sie jakiś taki bezpieczny.Ponieważ żadne tak na prawdę się nie spełniały przestałam marzyć żeby nie cierpieć.Doszłam do wniosku że nie warto marzyć bo marzenia i tak się nie spełniają a to potem przynosi tylko ból i rozczarowanie.Od niedawna mam inny stosunek do uciekania w świat marzeń ponieważ kilka z moich marzeń się ziściło.Mam nadzieję że spełnią się też pozostałe.Fajnie by było. Rolling Eyes
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
w niebo
weteran

PostWysłany: Sob Paź 10, 2009 9:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na litość, żeby się te marzenia spełniły trzeba coś w tym kierunku zrobić oprócz "mieć nadzieję".
Ja też mam marzenia, ale nie lubię o nich mówić, może wtedy tracą coś z takiej swojej nadzwyczajności, a może to jest właśnie rodzaj asekuracji, bo tak naprawdę nie wiem do końca czego chcę? I może gdybym o tych marzeniach mówiła, to by znaczyło, że traktuję je poważniej? Chyba coś w tym jest.
Awika
weteran

PostWysłany: Sob Paź 10, 2009 13:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ojj marzenia, tak tak, zawsze chcialam posiasc umiejetnosc latania. cudownie przeszywac powietrze bez zbednego obciazenia i czuc sie swobodnie w nadziemnej czesci planety.

Inne marzenie nierealne to to, ze zawsze chcialam miec lwa, na ktorym mknelabym ulicami mojego miasta Mr. Green nadal mi sie on marzy Rolling Eyes

Z bardziej realnych marzen, aczkolwiek srednio wykonalnych byla swietna kondycja dzieki sztukom walki. Najabrdziej w glowie utkwila mi capoiera, dlatego, ze ma taneczny styl. nie chodzi mi o jakies dziwne figury podczas walki, ze niby taneczne, ale bardziej o wieksze rozciagniecie i elaqstycznosc ciala.
No to sie troche stara na to czuje, choc rok temu nawet bylam blisko jednej szkoly...ale wstydzilam sie wejsc, bo szkola wygladala profesjonalnie, wiec takich....27-latkow bez przeszlosci moga wyslac na aerobic

Rolling Eyes
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
w niebo
weteran

PostWysłany: Sob Paź 10, 2009 13:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No co Ty! Zaliczyłam (po łebkach) dwie sztuki walki (teraz trenuję judo) i nie pamiętam, żeby ktoś się śmiał z kogokolwiek, kto zaczął trenować w późniejszym wieku. Na taekwon-do do grupy początkującej chodziłam z grupą znajomych przed 30-stką, poza tym znam też przypadki osób koło 40stki np., które zaczęły dopiero trenować. Nigdy nie jest za późno, żeby spróbować a przecież nie wszystkie szkoły sztuk walki są nastawione na wyczyn.
Mnie się teraz marzy stypendium i nauka języka w pewnym kraju, pewnie realna rzecz, więc pracuję nad tym...
Łobuziara

PostWysłany: Nie Paź 11, 2009 13:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a mnie sie marzy 6 w totolotka.... Rolling Eyes

"...Srebrzystoszare Lody O Smaku Marzeń Z Dodatkiem Czekoladowej Nadziei ... Wink"
Powrót do góry
Allegra
weteran

PostWysłany: Nie Paź 11, 2009 14:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A grasz?

Ja jestem głupia i marzy mi się oryginalna chanelka 2.55 small

Paul Virilio
Powrót do góry
Łobuziara

PostWysłany: Sro Paź 14, 2009 11:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pewnie, ze gram Laughing

"...Srebrzystoszare Lody O Smaku Marzeń Z Dodatkiem Czekoladowej Nadziei ... Wink"
Powrót do góry
anetka

PostWysłany: Sro Paź 14, 2009 20:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a mi się marzy ... polecieć do USA haha Very Happy
Łobuziara

PostWysłany: Czw Paź 15, 2009 10:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

chyba zartujesz? nie rozumiem co ludzie widza w stanach...niby co tam jest takiego interesujacego?

Powrót do góry
Angiee
Lepsza od Google
Lepsza od Google

PostWysłany: Czw Paź 15, 2009 16:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja rownież chcę polecieć do USA. Nie po to, żeby tam zostać i mieszkać (chociaż nigdy nie wiadomo, gdzie człowiek poczuje się jak w domu...). Chcę polecieć, żeby zobaczyć zupełnie inną kulturę i "way of life". Stany są zbudowane inaczej niż Europa, nie tylko urbanistycznie, lecz również społecznie.

Co widzę w stanach? A czy trzeba widzieć coś konkretnego by chcieć podróżować i poznawać nowe miejsca?

A przede wszystkim chcę skończyć studia i wyjechać do Brazylii. Albo na krótko, albo na dłużej- zależnie od tego jak się życie ułoży... Najlepiej żyć długo i szczęśliwie z moim H. nieważne na którym kontynencie Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Łobuziara

PostWysłany: Pią Paź 16, 2009 17:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

co do zycia z ta 2 polowa mamy podobne zdanie Smile i brazylii tez...marzenie Very Happy

Powrót do góry
zojka
zabanowana na amen :-)

PostWysłany: Pon Paź 19, 2009 16:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Angiee, to ja Ci spełnienia marzeń życzę Smile Banalnie brzmiące życzenie, ale wyjątkowo nie-ogólnie Ci je składam Smile
Powrót do góry
slawka

PostWysłany: Sro Paź 21, 2009 21:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To USA to chyba jakieś popularne marzenie bo ja również chcę tam poleciec ...
Jednakże fakt ! Marzenia przynajmniej niektóre są w nas i niech tak pozostanie....
No, ale o piwku mogę pomarzyc teraz przy was bo mam ochotę..a w lodóweczce ni ma Smile
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu       Forum Glodne Strona Główna -> Dla Wszystkich Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 1 z 6

Skocz do: