| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
w niebo weteran

|
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 22:58 Temat postu: |
|
|
Co to jest Magia?? I gdzie? Mają KOTA? :-) O rany tęsknię za Krakowem...!! Gdzie te święta są.
Dziś, dobre dziś, ale jeszcze mnie czeka powtórka krzaków, a jutro na zajęciach może być srogo. _________________ Im wyżej wzlatujemy, tym mniejsi wydajemy się tym, co nie umieją latać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Klaaudiaa doradca ds. fejsbuka

|
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 0:13 Temat postu: |
|
|
A nie powiem ci
Przyjedziesz to zobaczysz. A Kot - spoko, Katee to polubił, bo słyszał jak o Smalcu opowiadała
A ja dzisiaj ogłaszam, że jest jutro. Super. Mamy wtorek, jestem pierwsza, i w ogóle jest zajebiście bo sobie zrobię kurs instruktorki fitness i będę śniła o górnikach-gejach w make-up'ie.
Miłego Dziś.
 _________________ Nie jestem dziewicą, ale też nie taką dziwką jak myślisz. I nie zawsze smakuję jak truskawki z bitą śmietaną. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Katee Moderator

|
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 17:38 Temat postu: |
|
|
Dzięki Klaudia, ale mnie z tym smalcem zareklamowałaś.
Żeby nie było- Smalec to mój były kot  _________________ Altruista to człowiek, który myśli o innych nie zapominając o sobie.
(A. Camus) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
w niebo weteran

|
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 21:04 Temat postu: |
|
|
| Katee napisał: |
| Smalec to mój były kot :P |
Pytanie "dlaczego były?" nasuwa się samoistnie.. :-P _________________ Im wyżej wzlatujemy, tym mniejsi wydajemy się tym, co nie umieją latać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Katee Moderator

|
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 21:28 Temat postu: |
|
|
Foch.
 _________________ Altruista to człowiek, który myśli o innych nie zapominając o sobie.
(A. Camus) |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 23:04 Temat postu: |
|
|
Padam. Umieram.
Nienawidzę wtorków - właśnie do tego doszłam.
 _________________ Nie jestem dziewicą, ale też nie taką dziwką jak myślisz. I nie zawsze smakuję jak truskawki z bitą śmietaną. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zadziolka weteran

|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 18:48 Temat postu: |
|
|
Dzis Irlandczycy obchodza swietego Patryka- szalenstwo - sama dalam sie wkrecic i w pracy wiecej zabawy jak samej roboty .
Jest we mnie spokoj i rozbawienie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KasiaB ****

|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 21:17 Temat postu: |
|
|
dziś było ciężki bo przeziębienie mnie dopadło, ale za to sporo rzeczy zrobiłam (tylko że sporo jest jeszcze przede mną a jest już 21 ) _________________ Fundacja Mam Marzenie / ul. Św. Krzyża 7 / 31-028 Kraków
www.mammarzenie.org
KRS 0000177137
"Jeden procent wiele marzeń" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zadziolka weteran

|
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 20:23 Temat postu: |
|
|
KasiaB - mam nadzieje, ze dzis juz ciut lepiej sie czujesz!
Dzis troche dziwnie sie zaczelo. Menagerka przed rozpoczeciem pracy przyszla do mnie i...rozplakala sie . Nie wiedzialam o co chodzi i chyba troche przestraszylam sie jej zachowania... ale jestem z siebie dumna bo dalam jej okazje do wygadania sie a potem poprostu ja przytulilam - a ona podziekowala mi za to. Lubie ja i szanuje a teraz wiem, ze mi ufa  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 20:34 Temat postu: |
|
|
A ja dzisiaj wysprzątałam mieszkanie, wkurzyłam się przeogromnie na wszystko i wszystkich chyba zupełnie bez powodu... i pojechałam na funky.
Spotkałam kolegę fajnego z innego stylu, w końcu do tej grupy dołączył i nawet miałam podwóz pod dom w doborowym towarzystwie w pakiecie
Także złośc mi przeszła z pierwszym zamienionym słowem z kimś normalnym i konkretnym.
Menele mnie prześladują. Jak to jakiś nie dostanie przy mnie ataku padaczki, tak spotkam pijanego na przystanku, leżącego na ziemi.
Zadzwoniłam po pogotowie, co miałam zrobic. Przyjechali, zabrali go i tyle - a miny mięli jakbym im nie wiadomo co zrobiła
|
| Powrót do góry |
|
 |
w niebo weteran

|
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 22:05 Temat postu: |
|
|
Czy Ty codziennie sprzątasz mieszkanie?? Jesteś jakimś sprzątaniowym fanatykiem.. Odwiedź mnie, co? :P
Dziś udało mi się w przelocie spotkać z jednym z moich znajomych z Krakowa. Zadzwoniłam też do mamy, biedna ma jakieś koszmarne zapalenie zatok:/ A u mnie.. lekki zamęt i obawa przed tym, jak sobie poradzę (ogólnie, ze wszystkim). Jestem okropnie spięta ostatnio - dawno się tak nie czułam i nie lubię być w takim stanie. _________________ Im wyżej wzlatujemy, tym mniejsi wydajemy się tym, co nie umieją latać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 22:26 Temat postu: |
|
|
| w niebo napisał: |
Czy Ty codziennie sprzątasz mieszkanie?? Jesteś jakimś sprzątaniowym fanatykiem.. Odwiedź mnie, co? |
Jeszcze trochę i wpadam na obiecany budyń  _________________ Nie jestem dziewicą, ale też nie taką dziwką jak myślisz. I nie zawsze smakuję jak truskawki z bitą śmietaną. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
LuLu ****

|
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 22:30 Temat postu: |
|
|
| w niebo napisał: |
| Jestem okropnie spięta ostatnio - dawno się tak nie czułam i nie lubię być w takim stanie. |
? _________________ "cause non of us were angels and you know I love you" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
w niebo weteran

|
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 22:33 Temat postu: |
|
|
Lu co miało być przed pytajnikiem, bo nie wiem o co jest ...pytajnik?
| Klaudia napisał: |
| Jeszcze trochę i wpadam na obiecany budyń |
Czekoladowy, z kożuchem, pamiętam ;-) _________________ Im wyżej wzlatujemy, tym mniejsi wydajemy się tym, co nie umieją latać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
LuLu ****

|
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 22:48 Temat postu: |
|
|
Pytam co się dzieje, że jesteś taka spięta? _________________ "cause non of us were angels and you know I love you" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|