| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
pasterka fighter

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pasterka fighter

|
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 15:50 Temat postu: |
|
|
OK, proponuję zawody, ktoś chce się zmierzyć? Trzeci link od góry, za każdą poprawną odpowiedź w teście zdobywa się 10 szklanek wody dla tych, którzy jej nie mają. Ile jesteście w stanie zdobyć w jednej grze? _________________ każdy problem ma rozwiązanie. jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Awika weteran

|
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 17:44 Temat postu: |
|
|
Ojjj, ja pierwsza gre i 10 szklanek zmarnowalam na zorientowanie sie co i jak Nastepnma runda, nieststy ten sam level....az sie wstyd przyznac, zaledwie 3 szklanki ale trening czyni mistrza
Czysta wiedza moze zdzialac tyle dobrego No i mozna sie sprawdzic:)) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AdamD Tandeta

|
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 18:05 Temat postu: |
|
|
117?
-edit-
153... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
w niebo weteran

|
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 18:31 Temat postu: |
|
|
a ja 197
ta gra mi uświadomiła że to wcale nie jest takie proste zadanie:) _________________ Im wyżej wzlatujemy, tym mniejsi wydajemy się tym, co nie umieją latać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pasterka fighter

|
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 18:56 Temat postu: |
|
|
Ha! Wiedziałam, że w ten sposób Was zmuszę do działania ;) Nie ma to jak zawody. To ja się pochwalę teraz, ale ja jestem dobra w takie gierki - 364 szklanki wody. Kto da więcej?
--- edit ---
469 _________________ każdy problem ma rozwiązanie. jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu.
Ostatnio zmieniony przez pasterka dnia Wto Lut 17, 2009 19:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pasterka fighter

|
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 18:57 Temat postu: |
|
|
PS. Mniej też, chwalcie się, chwalcie :) Będzie widać, że pompujemy tę wodę ;) _________________ każdy problem ma rozwiązanie. jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Neferiti Niezłomna Oportunistka

|
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 19:21 Temat postu: |
|
|
Wczoraj pompowałam wodę, dziś, razem z dzieckiem, ładuje ryż do miski
oooo, tutaj można załadować całą miskę ryżu:
http://www.freerice.com/index.php
Pytania na poziomie angielski dla 6-latka (albo po prostu dla kogoś kto nie miał zbyt dużej styczności z językiem ), dlatego dobrze mieć w pobliżu jakiegoś 6-latka uczącego się angielskiego
tak w ogóle kliknęłam tu we wszystko co było można nawet strona po Chińsku (japońsku?) mnie nie wystraszyła
(tylko nie chciałam tematu zaśmiecać) _________________ Ceterum censeo Carthaginem delendam esse! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pasterka fighter

|
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 19:30 Temat postu: |
|
|
przy tym ryżu też jest gra ze słówkami po angielsku, które są tak trudne, że żadnego nie znałam :/
a ogólnie chyba fajnie jak każdy się czymś pochwali, bo to będzie nakręcać innych do klikania... tak sobie myślę ja... _________________ każdy problem ma rozwiązanie. jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zadziolka weteran

|
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 20:13 Temat postu: |
|
|
1.5 godzinki spedzilam "przy ryzu" - zabawa przednia a przy okazji...mozna zrobic cos dobrego  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Neferiti Niezłomna Oportunistka

|
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 21:15 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajna ta gra (szkoda tylko, że ryż jest liczony w ziarenkach; 6 tys. ziarenek to chyba niewiele)
50ty poziom ang. słówek sprawił, że całą rodziną siedliśmy przed komputerem :] Bawiliśmy się przednio, niektóre słówka rzeczywiście wydają się wzięte z kosmosu
(później razem z Alicją dobiłam jeszcze trochę ryżu dodając cyferki )
Szkoda, że gramatyka ma tylko 5 poziomów (mam jutro egzamin z ang. ) _________________ Ceterum censeo Carthaginem delendam esse! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
przytulia weteran

|
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 23:46 Temat postu: |
|
|
622 szklanki:D
nauczyłam sie wiecej niz za całe liceum:D _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pasterka fighter

|
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 23:49 Temat postu: |
|
|
A ja się wkurzyłam, właśnie zrobiłam 1042 szklanki i mi się gra zawiesiła, a cały czas mam jeszcze jedną szansę :(
PS. Ja się w końcu zmusiłam żeby nauczyć się Oceanii ;) _________________ każdy problem ma rozwiązanie. jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
przytulia weteran

|
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 23:52 Temat postu: |
|
|
tu nic nie trzeba zapisywac nie?
samo sie robi?
moje szklanki ktos wypije? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pasterka fighter

|
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 23:54 Temat postu: |
|
|
No ja mam nadzieję, że tak, bo ja niczego nie zapisywałam ;) Ale też o tym myślałam i patrzyłam co i jak. Doszłam w końcu do wniosku, że skoro jest już napisane "you have donated..." to chyba już wszystko załatwione ;) _________________ każdy problem ma rozwiązanie. jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|