| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
philosophias weteran

Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 1613 Skąd: Ziemia planeta... no właśnie czy tylko ludzi?
|
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 22:50 Temat postu: skąd nazwa? |
|
|
tak z ciekawości pytam, skąd wzieła się nazwa "Klub Głodnego Słowa, czyli poezji pomniejszanej"? chodzi mi zwłasza o ów podtytuł "poezji pomniejszanej". kto to wymyslił i dlaczego właśnie tak?  _________________ Jak to powiedzieć... Jeśli próbujesz zmienić swoją osobowość, tylko po to, żeby kogoś zadowolić, to możesz tylko zgorzknieć. Bo i tak nigdy ci się to nie uda. Sinead O'Connor |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Angiee Lepsza od Google

|
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 22:58 Temat postu: |
|
|
Tak sobie pomyślałam wchodząc na to forum "Pewnie Philosophias coś znowu zaintrygowało"
Niech się wypowie ktoś mądrzejszy. Mam swoje wytłumaczenie, ale może mi się przyśniło? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
philosophias weteran

Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 1613 Skąd: Ziemia planeta... no właśnie czy tylko ludzi?
|
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 23:00 Temat postu: |
|
|
| Angiee napisał: |
Tak sobie pomyślałam wchodząc na to forum "Pewnie Philosophias coś znowu zaintrygowało"
Niech się wypowie ktoś mądrzejszy. Mam swoje wytłumaczenie, ale może mi się przyśniło? |
no wiem,wiem, że ja ciekawska jestem  _________________ Jak to powiedzieć... Jeśli próbujesz zmienić swoją osobowość, tylko po to, żeby kogoś zadowolić, to możesz tylko zgorzknieć. Bo i tak nigdy ci się to nie uda. Sinead O'Connor |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AdamD Tandeta

|
Wysłany: Sob Cze 09, 2007 1:24 Temat postu: |
|
|
| Bo tak mi przyszło do głowy, i już zostało. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
philosophias weteran

|
Wysłany: Sob Cze 09, 2007 11:17 Temat postu: |
|
|
aha  _________________ Jak to powiedzieć... Jeśli próbujesz zmienić swoją osobowość, tylko po to, żeby kogoś zadowolić, to możesz tylko zgorzknieć. Bo i tak nigdy ci się to nie uda. Sinead O'Connor |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sowa Blogowa Moderator

|
Wysłany: Sob Lip 21, 2007 7:19 Temat postu: |
|
|
No to się dowiedziałaś. W sumie też mnie to kiedyś zaciekawiło  _________________ cherish your life |
|
| Powrót do góry |
|
 |
smagia ****
|
Wysłany: Nie Lip 29, 2007 17:11 Temat postu: |
|
|
A ja dokopałam się w czeluściach forum do genezy "odskoczni". I kto ją wymyślił!. http://forum.glodne.pl/konkurs--vt12.html
a skąd wziął się w ogóle pomysł takiego forum. Obecnie jest wielki boom w tv, w różnych gazetach na ED...tymczasem forum funkcjonuje już szmat czasu. W sumie to jest to dość nietypowe forum. Zanim tu trafiłam przeszły mi przez ręce różne "umieralnie" które skutecznie powodowały białą gorączkę na samo hasło "forum"...Tutaj tak nie jest ;) _________________ Magda |
|
| Powrót do góry |
|
 |
philosophias weteran

|
Wysłany: Nie Lip 29, 2007 17:32 Temat postu: |
|
|
o ile się nie mylę to pomysłodawcami są adam i lenka  _________________ Jak to powiedzieć... Jeśli próbujesz zmienić swoją osobowość, tylko po to, żeby kogoś zadowolić, to możesz tylko zgorzknieć. Bo i tak nigdy ci się to nie uda. Sinead O'Connor |
|
| Powrót do góry |
|
 |
smagia ****
|
Wysłany: Nie Lip 29, 2007 18:57 Temat postu: |
|
|
a z tego co ja się doczytałam to --> niejaki Kucek :] _________________ Magda |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AdamD Tandeta

|
Wysłany: Nie Lip 29, 2007 18:59 Temat postu: |
|
|
| eee? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
smagia ****
|
Wysłany: Nie Lip 29, 2007 18:59 Temat postu: |
|
|
Kucek- "odskocznia". A co do forum to miałam napisać "mhmmmm"... ;) _________________ Magda |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Neferiti Niezłomna Oportunistka

|
Wysłany: Nie Lip 29, 2007 19:06 Temat postu: |
|
|
z tego co mi się wydaje forum było pomysłem Adama, a zarazem odpowiedzią na zapotrzebowanie "rynku" :]
Ale co ja tam wiem... :] _________________ Ceterum censeo Carthaginem delendam esse! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ailuros Miau?

|
Wysłany: Nie Lip 29, 2007 20:35 Temat postu: |
|
|
ależ tu bzdury piszecie, przecież forum jest MOJE  _________________ Każde znaczenie jest z naszego nadania. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
smagia ****
|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 12:17 Temat postu: |
|
|
a kto ma prawa autorskie.... ? ;P _________________ Magda |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ailuros Miau?

|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 16:38 Temat postu: |
|
|
My, Wy i Oni, a prawa autorskie ma oczywiście REGULAMIN. _________________ Każde znaczenie jest z naszego nadania. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|