| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
joasia ***
|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 17:52 Temat postu: TERAZ..ZARAZ... |
|
|
Teraz piję napój gazowany o smaku gumy balonowej DONALD (smak dzieciństwa) napój jest błekitny(mętny, błękit brylantowy) jak woda na Seszelach... TERAZWszystko co najlepsze..czuję się beztroska jak dziecko wokół mnie plaża...no i ta woda
teraz...mi dobrze
zaraz...lepiej, a z resztą czy "zaraz" ma jakieś znaczenie skoro jest "teraz"?  _________________ "Nie tkwij w przeszłości , nie oddawaj się marzeniom o przyszłości... Skup sie na chwili obecnej." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madzia_20 **

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 18:03 Temat postu: Re: TERAZ..ZARAZ... |
|
|
| joasia napisał: |
| Teraz piję napój gazowany o smaku gumy balonowej DONALD |
Też mi się z dzieciństwem kojarzy ten smak, zajadaliśmy się tymi gumami .
Teraz.. czuję się trochę ospale przez tą pogadę ale piję kawkę bo
zaraz będe się zbierać na dyskotekę ze znajomymi .
A tak odnośnie czasu teraźniejszego i tego "zaraz" to mam tendencję do układania sobie planów i obmyślanie tego co będzie a zapominam o tym co jest wlaśnie TERAZ. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
w niebo weteran

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 20:08 Temat postu: |
|
|
TERAZ jestem bardzo bardzo zła :[
I właśnie, co teraz? To na co mam ochotę jak jestem bardzo bardzo zła to... roztargać poduszkę na strzępy albo krzyczeć aż mi się gardło zedrze :]
ciężki dzień był i tyle, ale ja nadal szukam stuprocentowego sposobu żeby się wyładować... oj brakuje mi trochę treningów trzeba będzie się samemu mobilizować :]
ZARAZ idę poleżeć w wannie to też pomaga
ale WCZEŚNIEJ porozmawiam z kolegą który wybywa do Irlandii. Mnóstwo ludzi wyjeżdża pracować na wakacje, a tu akurat się ma czas żeby się ze wszystkimi pospotykać
Ale za to muszę się pochwalić że od soboty też pracuję z czego się bardzo cieszę  _________________ Im wyżej wzlatujemy, tym mniejsi wydajemy się tym, co nie umieją latać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dena weteran

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 21:18 Temat postu: |
|
|
Roztargać
czadowe określenie
Teraz-siedzę sobie i piszę i myslę sobie o pierdołach i...o dniu jutrzejszym,a będzie się działo dużo,więc mam trochę radochy a trochę "zamotania"
Zaraz-idę pod prysznic i chyba zaraz potem przykojarzyć....mmm....jak to dobrze że dwa ostatnie dni urlopu....  _________________ NIE BIERZCIE NARKOTYKÓW.Nawet raz.
http://www.youtube.com/watch?v=v-Vw2yt-Vn8&feature=related |
|
| Powrót do góry |
|
 |
isiak Zmiotka

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 23:07 Temat postu: |
|
|
teraz jestem strasznie spiaca (śpiąca ) ale jeszcze wpadlam zerknac co tu sie czyni. zaraz bede uskuteczniac zasypianie.
do jutra. _________________ jest dobrze! - powtórz. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marteczka13 ****

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 23:09 Temat postu: |
|
|
TERAZ wróciłam z dwugodzinnego treningu ehh cały dzień jakos "rozpierała" mnie energia i wkońcu udało sie, godzinne bieganie i jezdzenie na rowerku to dopiero coś wypompowana na maxa ale owiele lepiej sie czuje
ZARAZ zielona herbatka i do łóżeczka..a jutro znowu cudowny dzień
POZDRAWIAM _________________ Nie poznamy prawdy, nie znając przyczyny |
|
| Powrót do góry |
|
 |
joasia ***
|
Wysłany: Pią Cze 30, 2006 10:24 Temat postu: |
|
|
teraz mi trochę gorzej...
zaraz tu cos zmienie zeby nie bylo az tak niepokojaco.
isiak dał tu radę  _________________ "Nie tkwij w przeszłości , nie oddawaj się marzeniom o przyszłości... Skup sie na chwili obecnej." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kitiana ***

|
Wysłany: Pią Cze 30, 2006 13:33 Temat postu: |
|
|
Teraz modle się o to, aby nigdy wiecej nie wsiąśc do wszelkiego rodzaju transportu zorganizowanego przez komunikacje miejską. Coś okropnego. Następnym razem pójdę pieszo.
Zaraz zemdleje ze zmęczenia. Chyba położę się spac. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
small_angel ****
|
Wysłany: Pią Cze 30, 2006 15:35 Temat postu: |
|
|
teraz pisze swoje CV
zaraz zaniose jedo kilku miejsc _________________ DROGĄ DO SZCZĘŚCIA JEST STAWANIE SIĘ KIMŚ LEPSZYM NIŻ WCZORAJ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
civ5g **
|
Wysłany: Pią Cze 30, 2006 20:03 Temat postu: |
|
|
Teraz siedzę i piszę na forum zamiast pisać pracę doktorską...
Zaraz zamknę kompa i ogarnę pokój, bo przychodzi nasz sąsiad na posiadówkę. Mało im mundialu, grać w Fifę zamierzają. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
le printemps sztuk - mistrz

|
Wysłany: Pią Cze 30, 2006 21:40 Temat postu: |
|
|
A mnie się ten temat od razu skojarzył z niecierpliwością, która mnie, nota bene, gubi. Objawia się to tak: ja chcę być zdrowa, silna itd. (to następuje seria idealizacyjnych - czyli nierealnych - atrybutów )...teraz, zaraz, natychmiast!
Teraz... jeszcze coś bredzę... zaraz doczytam rozdział ksiązki, wykąpię się i padnę pod swoją cudownie śliską, cienką kołdrę  _________________ Istnieją trzy strony każdej kwestii: twój punkt widzenia, jego punkt widzenia i - do diabła z tym wszystkim. (Edward Morgan Forster) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
użytkownik-usunięty weteran
|
Wysłany: Sob Lip 01, 2006 10:01 Temat postu: |
|
|
Teraz ( z nadzieją,że to ostatni raz) poprawiam pracę z poetyki.
Nie umiem chyba robić przypisów.Cociaż mnie uczono  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Szarka weteran

|
Wysłany: Sob Lip 01, 2006 10:21 Temat postu: |
|
|
| civ5g napisał: |
| Mało im mundialu, grać w Fifę zamierzają. |
Rany, skąd ja to znam! Po każdym meczu obowiązkowa Fifa. Już te odgłosy i muzyczki z gry nosem mi wychodzą. A jak mój facet poprzegrywał wszystkie mecze pod swoim imieniem, to bezczelnie wprowadził moje i jestem bezsilnym świadkiem "swoich" porażek w jakiejś III lidze. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
isiak Zmiotka

|
Wysłany: Sob Lip 01, 2006 10:34 Temat postu: |
|
|
teraz: zastanawiam sie co to Fifa
zaraz: pewnie mi ktos wyjasni  _________________ jest dobrze! - powtórz. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zaasia Czarownica

|
Wysłany: Sob Lip 01, 2006 10:40 Temat postu: |
|
|
to gra komputarowa - symulacja ligi footballowej, z calymi rozgrywkami, slynnymi graczami, trenerami, wybieraniem druzyn itp. _________________ Wanting to be a person you're not is a waste of the person you are - Kurt Cobain |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|