Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Najbardziej lubie lody... |
czekoladowe albo inne warunkiem jest by byly z czekolada |
|
18% |
[ 3 ] |
przerozne opcje owocowych |
|
18% |
[ 3 ] |
smak cheesecake |
|
12% |
[ 2 ] |
smietankowe |
|
18% |
[ 3 ] |
wole sorbety |
|
6% |
[ 1 ] |
inne |
|
25% |
[ 4 ] |
|
Wszystkich Głosów : 16 |
|
Autor |
Wiadomość |
ewe1201 *****

|
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 14:47 Temat postu: NASZE ULUBIONE LODY |
|
|
taka sobie ankiete wymyslam |
|
Powrót do góry |
|
 |
plamka662 weteran
|
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 15:20 Temat postu: |
|
|
śmietankowo śmietankowe algidy królują, szczególnie do kawki mrożonej  _________________ Per aspera ad astra |
|
Powrót do góry |
|
 |
plamka662 weteran
|
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 15:21 Temat postu: |
|
|
ooo nie mogę głosować dwa razy!?!  _________________ Per aspera ad astra |
|
Powrót do góry |
|
 |
Klaaudiaa doradca ds. fejsbuka

|
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 15:34 Temat postu: |
|
|
Ja tam wole sernikowe z kawiarenki u mnie na centrum Koniecznie z rodzynasami  _________________ Tylko trawa głaszcze stopę, która ją depcze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewe1201 *****

|
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 18:37 Temat postu: |
|
|
sernikowe uwielbiam ale ja ostatnio choruje na mocno owocowe np.malinowe, mango albo jezyna, wszystkie o bardzo wyrazistym kolorze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
w niebo lew salonowy

|
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 22:07 Temat postu: |
|
|
a słyszeliście, co Japończycy wymyślają?
Cytat: |
Znajdziemy w Japonii lody o smakach: ryby, ośmiornicy, wołowego ozora, słodkiego ziemniaka, smażonego bakłażana, krabów, kukurydzy, krewetek, węgorza, makaronu, kurczaka, skrzydełek kurczaka, kaktusa, surowej koniny, koziego mleka, wieloryba, płetwy rekina, ostryg, wodorostów, wody głebokiego morza, szpinaku, czosnku, sałaty i ziemniaków, pszenicy, jedwabiu, ciemnego piwa, nalewki ziemniaczanej, czerwonego wina, tulipanów, kwitnącej wiśni, sosu sojowego, żmii, curry, sałatki warzywnej, węgla drzewnego, chilli, risotto z serem, naturalnej soli, cyprysów, serka topionego, wnętrzności lub atramentu kałamarnicy, grillowanych wodorostów, wody z gorącego źródła, ździebeł ryżowych, gorzkiej zielonej herbaty, pomidorów, wody głebinowej, sera żółtego, ziemniaków, czy fińskiego lodu.
Hmm, smacznego. |
chyba tylko Japończyk to potrafi wymyślić i do tego zjeść.. _________________ If you have never been called a defiant, incorrigible, impossible woman… have faith… there is yet time. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewe1201 *****

|
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 9:41 Temat postu: |
|
|
w niebo napisał: |
a słyszeliście, co Japończycy wymyślają?
Cytat: |
Znajdziemy w Japonii lody o smakach: ryby, ośmiornicy, wołowego ozora, słodkiego ziemniaka, smażonego bakłażana, krabów, kukurydzy, krewetek, węgorza, makaronu, kurczaka, skrzydełek kurczaka, kaktusa, surowej koniny, koziego mleka, wieloryba, płetwy rekina, ostryg, wodorostów, wody głebokiego morza, szpinaku, czosnku, sałaty i ziemniaków, pszenicy, jedwabiu, ciemnego piwa, nalewki ziemniaczanej, czerwonego wina, tulipanów, kwitnącej wiśni, sosu sojowego, żmii, curry, sałatki warzywnej, węgla drzewnego, chilli, risotto z serem, naturalnej soli, cyprysów, serka topionego, wnętrzności lub atramentu kałamarnicy, grillowanych wodorostów, wody z gorącego źródła, ździebeł ryżowych, gorzkiej zielonej herbaty, pomidorów, wody głebinowej, sera żółtego, ziemniaków, czy fińskiego lodu.
Hmm, smacznego. |
chyba tylko Japończyk to potrafi wymyślić i do tego zjeść.. |
Po takich lodach mozna miec uraz na cale zycie, swoja droga zaciekawily mnie smaki:
-wody glebokiego morza
-wody z gorącego źródła
-wody glebinowej
-finskiego lodu
4 smaki wody  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ciboulette *
|
Wysłany: Pią Gru 09, 2011 18:18 Temat postu: |
|
|
Ja jadłam lody o smaku oscypka  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaś Moderator

|
Wysłany: Pią Gru 09, 2011 23:35 Temat postu: |
|
|
Kocham lody w lodziarni Malinowa -> dosłownie wszystkie. Rozpływam się nad ich sorbetami. Tylko cholera, drogie są...
Gdy miałam urodziny moja przyjaciółka wzięła mnie na długi spacer i jego elementem było "wybierz lody, które chcesz" ale miałam minę i się zdecydować nie mogłam.
Mała rzecz, a cieszy:)
Bardzo lubię lody sprzedawane w NY, takie z samochodu Mr Softy [są trochę podobne do tych sprzedawanych na Starym Mieście - z automatu maczane lub posypywane].
A jeśli chodzi o lody - pora roku jest dla mnie nieistotna  _________________ Naszymi największymi wrogami są strach przed zmianą i absurdalne ograniczenia, które sami sobie wymyślamy w imię konwenansów wymyślonych przez społeczeństwo... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Selma weteran

|
Wysłany: Nie Gru 11, 2011 18:34 Temat postu: |
|
|
a ja nie moge zagłosować... czemu? _________________ “Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.” (S. Beckett) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaś Moderator

|
Wysłany: Nie Gru 11, 2011 22:59 Temat postu: |
|
|
a ja się zastanawiam dlaczego taki fajny temat jest w testowaniu a nie w odskoczni  _________________ Naszymi największymi wrogami są strach przed zmianą i absurdalne ograniczenia, które sami sobie wymyślamy w imię konwenansów wymyślonych przez społeczeństwo... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Etheril Moderator

|
Wysłany: Nie Gru 11, 2011 23:40 Temat postu: |
|
|
Selma napisał: |
a ja nie moge zagłosować... czemu? |
A widzisz wyniki? _________________ I closed my eyes, begin to pray
Then tears of joy stream down my face |
|
Powrót do góry |
|
 |
Selma weteran

|
Wysłany: Sob Gru 17, 2011 17:37 Temat postu: |
|
|
widze..
to znaczy, ze juz głosowałam kiedys..? _________________ “Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.” (S. Beckett) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Etheril Moderator

|
Wysłany: Sob Gru 17, 2011 18:17 Temat postu: |
|
|
dokładnie tak  _________________ I closed my eyes, begin to pray
Then tears of joy stream down my face |
|